Το teaser trailer του Thor: Love and Thunder έγραψε ιστορία με προβολές ρεκόρ

"Θεϊκά" τα νούμερα του Thor 4 - Το 4ο πιο επιτυχημένο teaser του MCU στην ιστορία
20 Απριλίου 2022 20:01
Το teaser trailer του Thor: Love and Thunder έγραψε ιστορία με προβολές ρεκόρ

Σχεδόν δύο μέρες μετά την πρεμιέρα του πρώτου teaser trailer του Thor: Love and Thunder, η Marvel Studios ανακοίνωσε πως έγραψε ιστορία με προβολές ρεκόρ αφού έφτασε τα 209 εκατομμύρια views στις πρώτες 24 ώρες του. 

Έτσι αποτελεί πλέον το 4ο πιο επιτυχημένο σε προβολές 24 ωρών teaser ταινίας του MCU, με τα αντίστοιχα teasers των Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame και "Spider-Man: No Way Home" να βρίσκονται διαδοχικά στις ανώτερες θέσεις. 

Και ο "Thor" aka Chris Hemsworth ευχαρίστησε με τη σειρά του τους fans: 

Για την ιστορία το Infinity War είχε μετρήσει 230 εκατ. views, το "Endgame" 289 εκατ. views και πρόσφατα το "No Way Home" διέλυσε το ρεκόρ των teasers με 355.5 εκατ. views. Γενικότερα, όμως βρίσκεται στην 7η θέση του Top 10 των teaser ταινιών. 

Αυτά είναι τα 10 κορυφαία σε προβολές 24 ωρών trailers όλων των εποχών: 

  1. Spider-Man: No Way Home, Teaser Trailer - 355.5 million views
  2. Avengers: Endgame, Teaser Trailer - 289 million views
  3. Avengers: Endgame, Final Trailer - 268 million views
  4. The Lord of the Rings: The Rings of Power, Teaser Trailer - 257 million views
  5. Avengers: Infinity War, Teaser Trailer - 230 million views
  6. The Lion King, Teaser Trailer - 224.6 million views
  7. Thor: Love and Thunder - Teaser Trailer, 209 million views
  8. It, Teaser Trailer - 197 million views
  9. Avengers: Infinity War, Final Trailer - 179 million views
  10. Mulan, Teaser Trailer - 175.1 million views

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής: 

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor δηλαδή), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου 2022 στους κινηματογράφους.