Rebel Moon: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της sci-fi ταινίας του Zack Snyder

Το "Star Wars" του Netflix ξεκινά τα γυρίσματά του
20 Απριλίου 2022 19:27
Rebel Moon: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της sci-fi ταινίας του Zack Snyder

Ο Zack Snyder των "Army of The Dead" και "Zack Snyder's Justice League" ανακοίνωσε σήμερα πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Rebel Moon της νέας του επικής sci-fi ταινίας που ετοιμάζει με το Netflix. 

Μαζί με την ανακοίνωση μοιράστηκε στο Twitter και τρεις φωτογραφίες από τα παρασκήνια της ταινίας, αποκαλύπτοντας μια πρώτη ματιά στον General Titus του Djimon Hounsou, ενώ οι υπόλοιπες φωτογραφίες απεικονίζουν κάποιου είδους διαστημόπλοιου και ένα αμμώδες μέρος που θυμίζει "Dune". 

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες: 

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Rebel Moon θα υποδυθεί η Sofia Boutella (The Mummy) και μαζί της παίζουν οι: Charlie Hunnam γνωστός για από τα Sons of Anarchy και The GentlemenDjimon Hounsou (Blood Diamond), Ray Fisher (Zack Snyder's Justice League), Cary Elwes (Stranger Things), Corey Stoll (House of Cards, First Man), Michiel Huisman (Game of Thrones), Alfonso Herrera (Ozark), Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi και Sky Yang. Tο σενάριο υπογράφει ο Snyder με τους Kurt Johnstad και Shay Hatten. 

Σύμφωνα με το σενάριο το Rebel Moon διηγείται την ιστορία μιας φιλήσυχης αποικίας στα βάθη του γαλαξία, η οποία απειλείται από τις στρατιές ενός τυράννου ονόματι Belisarius. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια γαι επιβίωση η αποικία στέλνει μια νεαρή γυναίκα, που κουβαλά ένα μυστήριο παρελθόν, να στρατολογήσει διάφορους πολεμιστές από τους γειτονικούς πλανήτες και να χτίσουν μια αντίσταση. 

Ο Snyder έχει πει τα εξής για το Rebel Moon: 

Αυτό το project είναι από εμένα που μεγάλωσα σαν fan του Akira Kurosawa και του Star Wars. Είναι η αγάπη μου για το sci-fi και μια γιγαντιαία περιπέτεια. Ελπίζω να μετατραπεί σε ένα τεράστιο IP και ένα σύμπαν που θα χτίσουμε πολλά πάνω του.

Το Rebel Moon λογικά προορίζεται για το lineup ταινιών του Netflix για το 2023, καθώς μέχρι τον Νοέμβριο θα διαρκούν τα γυρίσματα. Επίσης, οι τελευταίες πληροφορίες το θέλουν να κυκλοφορεί ως μια ταινία με δύο μέρη.