Πρώτη εικόνα από το νέο θρίλερ “The Menu” με την Anya Taylor-Joy

Τον Νοέμβριο η πρεμιέρα της ταινίας
20 Απριλίου 2022 13:11
Πρώτη εικόνα από το νέο θρίλερ “The Menu” με την Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor- Joy έγινε πολύ γρήγορα μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της και ειδικά μετά την υποκριτική της στο The Witch του 2015. Παρόλο που θα την δούμε σύντομα και στο The Northman του Robert Eggers, φαίνεται πως το επόμενο project της είναι σχεδόν έτοιμο, μιας και θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα των “Thanksgiving”.

Συγκεκριμένα, η Taylor-Joy θα παίξει σε μία μαύρη κωμωδία που θα ονομάζεται “The Menu” και πλέον έχουμε και την πρώτη εικόνα. Η ιστορία του φιλμ θα επικεντρωθεί σε ένα ζευγάρι που ταξιδεύει σε ένα παραθαλάσσιο νησί για να επισκεφθεί ένα εστιατόριο, όπου ο σεφ έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο μενού με μερικές “συγκλονιστικές εκπλήξεις”. Μαζί με την Taylor- Joy  θα παίξουν και οι Nicholas Hoult και Ralph Fiennes.

Άλλες πληροφορίες για την πλοκή δε γνωρίζουμε, αλλά στην πρώτη εικόνα βλέπουμε τη χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Anya Taylor- Joy αρκετά έκπληκτη μέσα σε μία κουζίνα. Η ταινία χαρακτηρίζεται ως ένα σκοτεινό θρίλερ κωμωδίας, οπότε το πλαίσιο για την έκπληξη στο πρόσωπό της εξακολουθεί να είναι ένα μυστήριο.

Δείτε την εικόνα:

Στην ταινία θα εμφανιστούν επίσης και οι Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light, Reed Birney, Paul Adelstein, Aimee Carrero, Arturo Castto, Mart St. Cyr, Rob Yan και John Leguizamo. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Mark Mylod, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Seth Reiss και Will Tracy.

Η Anya Taylor- Joy έχει παίξει σε αρκετά projects ύστερα από το επιτυχημένο The Witch, όπως είναι τα Split, Queen’s Gambit, Emma και Last Night in Soho.

Το The Menu θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου.