Knock at the Cabin: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας horror ταινίας του M. Night Shyamalan (ΦΩΤΟ)

Πρώτη μέρα, πρώτη εικόνα!
20 Απριλίου 2022 09:58
Knock at the Cabin: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας horror ταινίας του M. Night Shyamalan (ΦΩΤΟ)

Η παραγωγή για τη νέα ταινία του M. Night Shyamalan μόλις ξεκίνησε. Συγκεκριμένα, ο διάσημος σκηνοθέτης, μέσα από τα social media του, επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα για το “Knock at the Cabin” μόλις ξεκίνησαν και αναμένεται να φτάσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2023.

Η πλοκή γι’ αυτό το φιλμ δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα, αλλά ξέρουμε ωστόσο πως θα πρωταγωνιστούν οι Dave Bautista (Army of the Dead), Rupert Grint (Servant), Nikki Amuka-Bird (Old), Ben Aldridge (Pennyworth) και Jonathan Groff (Mindhunter). Οι μόνες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, είναι πως πρόκειται για ένα horror με μία εισβολή σε ένα σπίτι κατά τη διάρκεια μιας Αποκάλυψης.

Αξίζει να αναφερθεί, πως αυτή η ταινία βρίσκεται κάτω από τη μεγάλη συνεργασία που έχει ο Shyamalan με την Universal Pictures, που αποτελείται από τα Old, Glass, Split και The Visit. Ο Shyamalan έχει γράψει το σενάριο, ενώ θα βρίσκεται και στη σκηνοθετική καρέκλα.

Δείτε την πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα που ανέβασε ο ίδιος:

Το Knock at the Cabin αναμένεται να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Φεβρουαρίου 2023. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.