Star Wars: Ο Liam Neeson δεν αποκλείει επιστροφή ως Qui-Gon αλλά σνομπάρει το Disney Plus

Ο Neeson ψήνεται αλλά θα το έκανε υπό έναν όρο
19 Απριλίου 2022 12:48
Star Wars: Ο Liam Neeson δεν αποκλείει επιστροφή ως Qui-Gon αλλά σνομπάρει το Disney Plus

Παλιότερα ο Liam Neeson είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά ως Qui-Gon Jinn για χάρη της Star Wars σειράς "Obi-Wan Kenobi" και φαίνεται πως τελικά έχει έναν δικό του λόγο που δεν το έκανε -όσο κι αν θα ταίριαζε στο story μιας και είναι ο δάσκαλος του Kenobi του Ewan McGregor

Σε νέα του συνέντευξη ενόψει της κυκλοφορίας της νέας του ταινίας με τίτλο "Memory", ο Neeson αν και 69 ετών πλέον, παραμένει ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο σύμπαν του Star Wars. Ωστόσο, όπως παραδέχεται μιλώντας στο Comicbook.com θα το έκανε μόνο για μια ταινία καθώς σνομπάρει τις τηλεοπτικές σειρές γενικά: 

Νομίζω πως ναι, ναι, θα επέστρεφα...εάν ήταν για ταινία. Είμαι λιγάκι σνομπ όταν πρόκειται για τηλεόραση, το παραδέχομαι, απλώς μου αρέσει η μεγάλη οθόνη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν 24 χρόνια από τότε που κάναμε το "The Phantom Menace", δεν μπορώ να πιστέψω πως πέρασε έτσι ο καιρός. Ήταν μια φοβερή εμπειρία τα γυρίσματά του στο Λονδίνο. 

Επομένως μην περιμένετε κάποια live-action επιστροφή του Qui-Gonn Jinn στο Obi-Wan Kenobi, παρά μόνο εάν η Lucasfilm δεχθεί τον όρο του Liam Neeson.

Η σειρά Obi-Wan Kenobi θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως "ρεβάνς της δεκαετίας". 

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 27 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+.