Έχει πέσει ήδη στο τραπέζι το Batgirl 2 λέει η Leslie Grace

Βρίσκονται σε συζητήσεις
18 Απριλίου 2022 14:54
Έχει πέσει ήδη στο τραπέζι το Batgirl 2 λέει η Leslie Grace

Η Leslie Grace θα υποδυθεί την Batgirl στην ομώνυμη ταινία της DC Films για το HBO Max και όπως φαίνεται, στο τραπέζι έχει πέσει το sequel της ταινίας. Τι κι αν ακόμα δεν είδαμε το πρώτο φιλμ, σύμφωνα με το Variety, που μίλησε με την πρωταγωνίστρια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκείνη αναφέρθηκε πως υπάρχουν συζητήσεις για την πιθανή συνέχεια.

Πρέπει να δούμε πρώτα το αρχικό φιλμ, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για το τι θα μπορούσε να είναι η 2η ταινία.

Επίσης, η Grace πρόσθεσε για αυτά που πρέπει να περιμένουμε από το Batgirl:

Έχω δει μερικά από τα πλάνα που έχουμε γυρίσει και είναι απλά τρελό. Υπάρχουν τόσα πολλά που συμβαίνουν σε αυτήν την ταινία. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά θέματα στην πλοκή. Υπάρχει μια ιστορία αγάπης και φυσικά η σχέση πατέρα-κόρης. Δεν είναι απλά άσπρο και μαύρο. Βλέπουμε το χρώμα και το φάσμα μεταξύ των πραγμάτων.

Παρόλο που είδαμε τον νέο Batman του Robert Pattinson τον περασμένο Μάρτιο, στο Batgirl πρόκειται να επιστρέψει και ο Michael Keaton στο ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη της DC. H ίδια η "Batgirl" δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε τον Michael Keaton ως Batman ξανά.

H

Ο Brendan Fraser (The Mummy Trilogy) θα υποδυθεί τον μεγάλο κακό του φιλμ, ονόματι Firefly, ενώ ο J.K. Simmons θα επιστρέψει ως Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara. Tο σενάριο της ταινίας γράφει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).

To Batgirl θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στο HBO Max.