Man From Toronto: Η ταινία της Sony με τους Kevin Hart και Woody Harrelson θα παίξει στο Netflix

Αυτό ήταν το περσινό deal μεταξύ Sony και Netflix
16 Απριλίου 2022 14:47
Man From Toronto: Η ταινία της Sony με τους Kevin Hart και Woody Harrelson θα παίξει στο Netflix

Ο Kevin Hart και ο Woody Harrelson πρόκειται να παίξουν μαζί στην κωμωδία “Man From Toronto” που θα έρθει στο Netflix. Όπως μεταφέρει το Variety, πρόκειται για μία τεράστια συνεργασία μεταξύ της Sony Pictures και της streaming υπηρεσίας που έκλεισε πέρυσι. Η συμφωνία αυτή θέλει την Sony να φέρνει αποκλειστικές ταινίες στην πλατφόρμα, εκτός από τις κινηματογραφικές κυκλοφορίες της.

Το Man From Toronto ήταν αρχικά να κάνει πρεμιέρα τον περασμένο Αύγουστο, αλλά το Netflix έκανε μια προσφορά για να πάρει την ταινία “μαζί του”. Σε αυτό το φιλμ, θα δείτε έναν δολοφόνο (Harrelson), ο οποίος θα γνωρίσει έναν άγνωστο τύπο (Hart) σε ένα Airbnb. Αυτή η γνωριμία θα καταλήξει σε απόλυτο χάος, καθώς οι κόσμοι τους θα έρθουν σε σύγκρουση.

Πλάι τους πρόκειται να παίξουν και οι Kaley Cuoco (The Flight Attendant), Jasmine Mathews (The Tomorrow War), Lela Loren (Altered Carbon), Pierson Fode (Indigenous), Jencarlos Canela και Ellen Barkin (Ocean's Thirteen). Ο Patrick Hughes (The Raid) σκηνοθετεί την ταινία σε ένα σενάριο που έχουν επιμεληθεί οι Robbie Fox (So I Married an Axe Murderer) και Chris Bremner (Bad Boys for Life).

Η Sony Pictures έχει ένα γεμάτο 2022 με ταινίες όπως τα Bullet Train, Spider-Man: Across the Spider-Verse, Where the Crawdads Sing, Lyle, Lyle, Crocodile, The Woman King και άλλα.

Το Man From Toronto θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.