Το Netflix θέλει να ξεσκεπάσει ένα σκάνδαλο ενός γιατρού γονιμότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο
15 Απριλίου 2022 00:20
Το Netflix θέλει να ξεσκεπάσει ένα σκάνδαλο ενός γιατρού γονιμότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από το νέο ντοκιμαντέρ “Our Father” που έρχεται από την σκηνοθέτρια, Lucie Jourdan, μέσα στον Μάιο. Πρόκειται για κάποιες ιστορίες γυναικών που έπεσαν θύματα ενός γιατρού ονόματι Dr. Cline και τον θεωρούν υπεύθυνο μιας πλεκτάνης που μετράει πολλά χρόνια.

Το Netflix θέλει να ξεσκεπάσει τον Dr. Donald Cline, σε μία υπερπαραγωγή που έχει ετοιμάσει μαζί με την Blumhouse, για τις αμέτρητες φρικαλεότητες που έκανε ο Cline σε αθώες οικογένειες. Το trailer ξεκινάει με το πως άρχισε να εκτυλίσσεται αυτό το σκάνδαλο, όταν μια γυναίκα επισκέφθηκε το Ancestry.com και ανακάλυψε κάτι για το οποίο δεν ήταν καθόλου έτοιμη.

Αυτό που ανακάλυψε ήταν πως με το σπέρμα γονιμότητας που είχε χρησιμοποιηθεί στη μητέρα της, είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλες γυναίκες, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτει ότι έχει επτά ακόμη αδέρφια.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix:

Όταν το τεστ DNA μιας γυναίκας αποκαλύπτει ότι έχει πολλά ετεροθαλή αδέλφια, ανακαλύπτει μια συνταρακτική πλεκτάνη με δωρητές σπέρματος κι έναν γνωστό γιατρό γονιμότητας.

Το Our Father θα γίνει διαθέσιμο στο Netflix στις 11 Μαΐου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.