O Robert Eggers θέλει απεγνωσμένα τον Willem Dafoe στη δική του Nosferatu ταινία

Οι δυο τους θα κάνουν reunion και ο Dafoe με έναν ρόλο που έχει ξανα υποδυθεί
12 Απριλίου 2022 19:26
O Robert Eggers θέλει απεγνωσμένα τον Willem Dafoe στη δική του Nosferatu ταινία

Εν όψει της πολυαναμενόμενης κυκλοφορίας του The Northman, το οποίο έχει σαρώσει στις κριτικές, ο Robert Eggers μίλησε στο /Film τόσο για την ταινία όσο και τα μελλοντικά του σχέδια. 

Αυτά περιλαμβάνουν την δική του ταινία "Nosferatu" στην οποία προς το παρόν γνωρίζουμε ότι θα παίξει σίγουρα η Anya Taylor-Joy. Ωστόσο το /Film τον ρώτησε εάν ένα ακόμη reunion από τον 'γνωστό' του θίασο βρίσκεται στα σκαριά, φωτογραφίζοντας τον Willem Dafoe, με τον οποίο έκαναν μαζί τα "The Lighthouse" και 'The Northman'. 

Ο Eggers όχι απλά τον θέλει, αλλά τον θέλει απεγνωσμένα για τον "Nosferatu" του, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά "Το καλό που του θέλω να είναι", αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποδυθεί το ομώνυμο βαμπίρ.

Επίσης είπε τα εξής για το Nosferatu που ετοιμάζει: 

Το Nosferatu είναι μια απίστευτα σημαντική ταινία και ιστορία για μένα, έτσι είναι πάντα διαπερατή. Αν ο Willem… αν γίνει το «Nosferatu», το καλό που του θέλω να παίξει γιατί μου αρέσει να δουλεύω μαζί του… αλλά, ξέρετε, ίσως θα έπαιζε την Ellen; Ποιός ξέρει. 

Δε θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που υποδύεται τον Nosferatu καθώς το έκανε για την σατιρική horror ταινία "Shadow of the Vampire" (Στη Σκιά του Βρικόλακα) που κυκλοφόρησε το 2000.