Τι γίνεται με το Mamma Mia 3; Ο Dominic Cooper δίνει τη δική του πλευρά

Μετά και το νέο άλμπουμ των ABBA, κινείται φύλλο στην παραγωγή του threequel;
12 Απριλίου 2022 13:21
Τι γίνεται με το Mamma Mia 3; Ο Dominic Cooper δίνει τη δική του πλευρά

Θα γίνει τελικά το Mamma Mia 3 ή θα χαθεί το project; Από τις τελευταίες πληροφορίες που ακούσαμε για το threequel του εξαιρετικά επιτυχημένου μιούζικαλ ήταν από την παραγωγό των ταινιών το 2020, όπου έλεγε μεταξύ άλλων ότι η πανδημία αποτελεί ένα εμπόδιο για να πάρει μπρος, ενώ και η πρωταγωνίστρια Amanda Seyfried είχε εκφράσει τις σκέψεις της και ήταν θετική στο να επιστρέψει. 

Τώρα δύο χρόνια αργότερα ο σύζυγος της Seyfried στην ταινία, Dominic Cooper, ρωτήθηκε για την κατάσταση του Mamma Mia 3 σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Collider και στο ενδεχόμενο του να γίνει η ταινία, φάνηκε να μην είναι και τόσο σίγουρος, παρά το ότι κυκλοφόρησαν οι ABBA νέο υλικό με το καινούργιο τους album. 

"Δεν γνωρίζω. Έστειλα ένα μήνυμα στην παραγωγό ακριβώς μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ που πήρε τόσο καλές κριτικές και άκουσα μερικά από τα κομμάτια και είπα "είναι φοβερά! Βγάζουν νέα μουσική ξανά! Τέλειο!". Αλλά ποιος ξέρει τι θα γίνει; Δε γνωρίζω. Το προηγούμενο πήρε 10 χρόνια για να γίνει. Και σε 10 χρόνια δε ξέρω καν πως θα μοιάζω, οπότε δεν ξέρω τι θα κάνουμε σε 10 χρόνια από σήμερα και εάν θα υπάρχω." είπε ο Cooper. 

Θυμήθηκε επίσης πόσο απολαυστικά ήταν τα γυρίσματά της ταινίας καθώς ήταν κάτι που του συνέβη στην αρχή της καριέρας του:

Το να πηγαίνεις σε ένα ελληνικό νησί και να τραγουδάς μια στο τόσο σου κάνει καλό, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει συχνά. Όταν έγινε ήταν στην αρχή της καριέρας μου και νόμιζα πως έτσι είναι η δουλειά. Έλεγα "Αχά το να είσαι ηθοποιός είναι να τρέχεις από τη μια βάρκα στην άλλη και να ζεις στην Ελλάδα και να κολυμπάς κάθε μέρα. Έχεις και μερικά ρεπό εδώ και εκεί. Το ακούω.

Επίσης πέρυσι είχε ακουστεί πως το Mamma Mia 3 θα γυριστεί στην Κρήτη -όταν και όποτε γίνει- όντας μια ακόμη προσπάθεια να προσελκύσει η χώρα μας μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές. Κάτι που τελευταία τα έχει καταφέρει μια χαρά καθώς γυρίστηκαν τα "Beckett" και Knives Out 2 του Netflix, καθώς και τα "The Enforcer", "The Expendables 4" και πρόσφατα το "The Bricklayer" στη Θεσσαλονίκη -του οποίου τα γυρίσματα συνεχίζονται. 

Ακόμη λοιπόν η τύχη του Mamma Mia 3 αγνοείται λόγω της αναταραχής που έφερε η πανδημία στο Χόλιγουντ.