David Lynch: Η νέα ταινία που γύρισε κρυφά από όλους θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες

Ο μετρ του σουρεαλιστικού φαίνεται πως επιστρέφει "guns blazing" στο Φεστιβάλ Καννών 2022
11 Απριλίου 2022 23:22
David Lynch: Η νέα ταινία που γύρισε κρυφά από όλους θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες

Μόνο ο David Lynch θα μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο χολιγουντιανό κόλπο εν έτει 2022 και να ανεβάσει το hype των απανταχού σινεφίλ. Εδώ και καιρό ο δημιουργός του Twin Peaks και σκηνοθέτης των Mullholland Drive και Lost Highway φαίνεται πως επιστρέφει με "guns blazing" τρόπο στο σινεμά. 

Το νεότερο ρεπορτάζ του Variety επιβεβαιώνει την ύπαρξη μιας μυστικής ταινίας που ετοιμάζει εδώ και καιρό, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών 2022 και εδώ και καιρό είχε περάσει απαρατήρητη. 

Οι fans του μετρ του σουρεαλιστικού λοιπόν να κρατηθούν στις θέσεις τους για τη νέα ταινία του, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Laura Dern "είτε ως cameo είτε σε β' ρόλο" μαζί με "ένα σωρό ακόμη γνωστούς ηθοποιούς του θιάσου του Lynch". 

Το πιο πιθανό σενάριο, που επικαλείται και το έγκυρο Variety, είναι πως η ταινία του μπορεί και να είναι εν τέλει ένας πιλότος για την σειρά με τον παράξενο τίτλο "Wisteria" που εδώ και πολύ καιρό είχε ακουστεί πως γύριζε, για λογαριασμό του Netflix κιόλας. 

Από το 2020 γνωρίζουμε την ύπαρξη της σειράς "Wisteria", της οποίας τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει τον Μάιο του 2021 με τον προσωρινό τίτλο "Unrecorded Night". Λέγεται ότι τα 13 επεισόδια που θα διαρκεί η νέα του σειρά για το Netflix είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Lynch, με το budget να φημολογείται ότι ξεπερνά τα 85$ εκατομμύρια. 

Για την ιστορία τα πρώτα δύο επεισόδια του Twin Peaks: The Return είχαν κάνει τη παγκόσμια πρεμιέρα τους στις Κάννες το 2017, με το κοινό να αποθεώνει τον Lynch με ένα παρατεταμένο standing ovation. 

Μένει να δούμε εάν στις 17-28 Μαΐου που θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ Καννών 2022 θα επιβεβαιωθούν τα παραπάνω.