Doctor Strange 2: Τα νέα posters χαρακτήρων μας προσκαλούν για βουτιά στο Multiverse

Η πρώτη "horror" ταινία της Marvel Studios έρχεται στις 5 Μαΐου
11 Απριλίου 2022 18:32
Doctor Strange 2: Τα νέα posters χαρακτήρων μας προσκαλούν για βουτιά στο Multiverse

Απομένει λιγότερος από ένας μήνας για την μεγάλη πρεμιέρα του Doctor Strange 2 και η Marvel Studios συνεχίζει το μπαράζ νέου υλικού για το άκρως αναμενόμενο sequel σκηνοθεσίας Sam Raimi. Μετά τα δύο τηλεοπτικά spots-trailers, κυκλοφόρησαν τα character posters του "Multiverse of Madness" τα οποία μάς προσκαλούν και ρωτάνε εάν είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε πόδι στο Multiverse. 

Πρόκειται για έξι αφίσες για τους ισάριθμους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, δηλαδή τους Dr. Strange (Benedict Cumberbatch), Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen), Wong (Benedict Wong), Mordo (Chiwetel Ejiofor), America Chavez (Xochitl Gomez) και Christine Palmer (Rachel McAdams). Xωρίς ωστόσο να περιέχονται ακόμη κι άλλοι σημαντικοί παίκτες της πλοκής όπως ο Professor X του Patrick Stewart ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί πως θα συμμετέχει. 

Δείτε όλα τα character posters παρακάτω: 

Doctor Strange 2 Character Posters 

Πρόσφατα μάθαμε την τελική διάρκεια του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, που πήγε κόντρα στα όσα είχαν ειπωθεί πριν λίγο καιρό. 


Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.