Η Brie Larson του MCU και επίσημα στην οικογένεια του Fast and Furious 10

Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Vin Diesel
10 Απριλίου 2022 14:50
Η Brie Larson του MCU και επίσημα στην οικογένεια του Fast and Furious 10

Μπορεί ο Dwayne Johnson να έχει ξεκαθαρίσει πως δε σκοπεύει να επιστρέψει στο Fast & Furious 10, μετά τη δημόσια διαμάχη του με τον Vin Diesel, αλλά όπως φαίνεται το δέκατο κεφάλαιο του εξαιρετικά δημοφιλούς franchise θα έχει παρόλα αυτά ένα υπέρλαμπρο καστ.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως στην ταινία θα παίξει και ο Jason Momoa των Aquaman, καθώς και η Daniela Melchior του “The Suicide Squad”. Τώρα, στην οικογένεια του Fast and Furious 10 έρχεται να προστεθεί και η Brie Larson, η οποία θα αναλάβει έναν ρόλο για τον οποίο δε γνωρίζουμε ακόμη πληροφορίες.

Αναλυτικότερα, η συμμετοχή της Captain Marvel του Marvel Cinematic Universe ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Vin Diesel, ο οποίος ανάρτησε μια φωτογραφία με την ηθοποιό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας:

Δεν έχετε ιδέα πόσο διαχρονική και εκπληκτική θα είναι η Brie στη μυθολογία μας. Πέρα από την ομορφιά της, τη διάνοιά της,… το Όσκαρ της, είναι μια βαθιά ψυχή που θα προσθέσει κάτι που ίσως δεν περιμένετε, αλλά λαχταρούσατε. Καλώς ήρθες στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Brie.

Ακολουθεί η δημοσίευση του Vin Diesel στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Για την ιστορία, το υπόλοιπο καστ της ταινίας θα πλαισιώνουν οι Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Michelle Rodriguez και Ludacris. Δεν αποκλείεται να δούμε, βέβαια, και άλλους γνωστούς ηθοποιούς να πιάνουν τα τιμόνια, για τα φαντασμαγορικά, στα όρια του μη ρεαλιστικού, ακροβατικά που έχουμε συνηθίσει.

Το πολυανεμενόμενο sequel θα κάνει το ντεμπούτο του στις 19 Μαΐου του 2023.