Rebel Moon: Τα σχέδια του Netflix για τη νέα sci-fi ταινία του Zack Snyder είναι επικών διαστάσεων

Ακούγεται ότι θα χωριστεί σε δύο μέρη
09 Απριλίου 2022 17:08
Rebel Moon: Τα σχέδια του Netflix για τη νέα sci-fi ταινία του Zack Snyder είναι επικών διαστάσεων

To Netflix φαίνεται πως έχει επικά σχέδια για την νέα μεγάλη sci-fi ταινία του Zack Snyder στην υπηρεσία, που φέρει τον τίτλο "Rebel Moon". Το νέο ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter αναφέρει ότι οι δυο πλευρές σχεδιάζουν να χωρίσουν το Rebel Moon σε δύο ταινίες

Μάλιστα, το Netflix αναφέρεται στην διμερής κυκλοφορία ως "δύο επικές ταινίες", με τα γυρίσματα να αρχίζουν εντός του Απριλίου και θα συνεχιστούν μέχρι τον Νοέμβριο. Δεν αποκλείεται εάν οι αντιδράσεις και η υποδοχή του Rebel Moon είναι θετική να γεννηθούν και διάφορα spinoffs στο Netflix, αν και ακόμη η υπηρεσία δεν έχει γνωστοποιήσει πότε θα δούμε έστω το ένα από τα δύο μέρη του.  

Επίσης έγιναν γνωστά μερικά ακόμη ονόματα από το cast καθώς προστέθηκαν οι: Cary Elwes (Stranger Things), Corey Stoll (House of Cards, First Man), Michiel Huisman (Game of Thrones), και Alfonso Herrera (Ozark). 

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Rebel Moon θα υποδυθεί η Sofia Boutella (The Mummy) και μαζί της παίζουν οι: Charlie Hunnam γνωστός για από τα Sons of Anarchy και The Gentlemen, Djimon Hounsou (Blood Diamond), Ray Fisher (Zack Snyder's Justice League),  Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi και Sky Yang.  Tο σενάριο υπογράφει ο Snyder με τους Kurt Johnstad και Shay Hatten. 

Σύμφωνα με το σενάριο το Rebel Moon διηγείται την ιστορία μιας φιλήσυχης αποικίας στα βάθη του γαλαξία, η οποία απειλείται από τις στρατιές ενός τυράννου ονόματι Belisarius. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια γαι επιβίωση η αποικία στέλνει μια νεαρή γυναίκα, που κουβαλά ένα μυστήριο παρελθόν, να στρατολογήσει διάφορους πολεμιστές από τους γειτονικούς πλανήτες και να χτίσουν μια αντίσταση. 

Ο Snyder έχει πει τα εξής για το Rebel Moon: 

Αυτό το project είναι από εμένα που μεγάλωσα σαν fan του Akira Kurosawa και του Star Wars. Είναι η αγάπη μου για το sci-fi και μια γιγαντιαία περιπέτεια. Ελπίζω να μετατραπεί σε ένα τεράστιο IP και ένα σύμπαν που θα χτίσουμε πολλά πάνω του.