Ο σκηνοθέτης της ταινίας του Sonic ψήνεται να κάνει το φιλμ του Super Smash Bros

Mario vs Sonic
09 Απριλίου 2022 14:53
Ο σκηνοθέτης της ταινίας του Sonic ψήνεται να κάνει το φιλμ του Super Smash Bros

Ο Jeff Fowler είναι ο σκηνοθέτης πίσω από τις δύο live-action ταινίες του Sonic the Hedgehog και όπως εκμυστηρεύτηκε στο ComicBook, θα έκανε άνετα μία ταινία από παιχνίδι της Nintendo. Συγκεκριμένα, δεδομένης της παρουσίας του Sonic στο Super Smash Bros franchise, ερωτήθηκε αν θα σκηνοθετούσε μία τέτοια ταινία, με εκείνον να απαντάει θετικά.

Τίποτα δεν θα με έκανε πιο ευτυχισμένο από το να ρίξω όλους τους χαρακτήρες σε ένα battle royale και να κάνω κάτι μεγάλο σαν το Super Smash Bros.” Ωστόσο, παραδέχτηκε πως κάτι τέτοιο δε θα ήταν και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, ειδικά για να πάρει το πράσινο φως από τις εταιρίας, θα απαιτούσε λίγη δουλειά από δικηγόρους κλπ.

Το να βάλεις τον Mario και τον Sonic στην αρένα, όλοι θα πέθαιναν για κάτι τέτοιο έτσι;

Το Sonic the Hedgehog 2 προβάλλεται αυτό τον καιρό στους κινηματογράφους και ήδη φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα στο box office, ενώ σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η Paramount Pictures ετοιμάζει ήδη το 3ο μέρος, καθώς και ένα ενιαίο κινηματογραφικό σύμπαν του μπλε αγαπητού σκαντζόχοιρου.

Η επίσημη σύνοψη του Sonic the Hedgehog 2:

Αφού εγκαταστάθηκε για τα καλά στο Green Hills, ο Sonic θέλει πλέον να αποδείξει ότι έχει οτιδήποτε χρειάζεται για να είναι ένας αληθινός ήρωας. Έτσι, μπαίνει σε νέες περιπέτειες, αφού τον δοκιμάζει για άλλη μια φορά ο Dr. Robotnik, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Knuckles αναζητώντας ένα σμαράγδι που έχει τη δύναμη να καταστρέψει ολόκληρους πολιτισμούς.

Πρωταγωνιστούν οι: Ben Schwartz, Jim Carrey, Colleen O’ Shaughnessey, Idris Elba, James Marsden, Tika Sumpter, Adam Pally, Natasha Rothwell και Lee Majdoub.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.