Outside: Ο Ridley Scott ανέλαβε την παραγωγή ενός ιδιαίτερου θρίλερ

Αλλά δεν ξέρουμε πότε θα φτάσει στις αίθουσες
08 Απριλίου 2022 17:49
Outside: Ο Ridley Scott ανέλαβε την παραγωγή ενός ιδιαίτερου θρίλερ

Τον Ιούνιο πρόκειται να κυκλοφορήσει το βιβλίο από τον “Outside” από τον Ισλανδό συγγραφέα Ragnar Jonasson και όπως όλα δείχνουν, η κινηματογραφική μεταφορά του βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Αυτό μεταφέρει το Deadline, καθώς όπως όλα δείχνουν, τα δικαιώματα της ταινίας τα έχει πάρει ήδη η εταιρία παραγωγής του Ridley Scott.

Η Scott Free Productions ετοιμάζει ήδη την ταινία του “Outside” ενός θρίλερ, με τον Henrik Hansen να βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τη σκηνοθεσία. Εκτός από αυτή την εταιρία και η Truenorth Productions βρίσκεται επίσης στο project, ενώ, όπως είναι προφανές, δεν ξέρουμε καν τα μέλη του cast, μιας και είναι στα αρχικά στάδια ανάπτυξης.

Η ιστορία ακολουθεί τέσσερις φίλους που αναζητούν ένα μικρό εγκαταλελειμμένο κυνηγετικό καταφύγιο κατά τη διάρκεια μιας θανατηφόρας ισλανδικής καταιγίδας. Χωρίς καμία βοήθεια και γνωρίζοντας ότι θα πεθάνουν έξω από το κρύο, σπάνε την κλειδαριά του καταφύγιου και μπαίνουν μέσα ελπίζοντας ότι το πρωί θα σταματήσει η καταιγίδα. Ωστόσο, κανένας δεν πιστεύει αυτό που υπάρχει πίσω από την πόρτα.

O Ragnar Jonasson μεταξύ άλλων δήλωσε:

Είναι τεράστια τιμή το να συνεργαστώ με τον Ridley Scott, με έναν από τους μεγαλύτερους οραματιστές του κινηματογράφου. Ανυπομονώ πολύ για την περιπέτεια του Outside στη μεγάλη οθόνη.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: