Bruce Willis: O Joseph Gordon-Levitt θυμάται μια όμορφη σκηνή μαζί του από το πλατό του Looper

Ένα κομπλιμέντο που δε θα ξεχάσει ποτέ
08 Απριλίου 2022 16:20
Bruce Willis: O Joseph Gordon-Levitt θυμάται μια όμορφη σκηνή μαζί του από το πλατό του Looper

Ο Joseph Gordon-Levitt συμπρωταγωνίστησε με τον Bruce Willis στην ταινία επιστημονικής φαντασίας "Looper" το 2012, που σκηνοθέτησε ο Rian Johnson (μετέπειτα του Star Wars: The Last Jedi και Knives Out). 

Τότε ήταν ακόμη ένας νεαρός ηθοποιός και θυμήθηκε μια όμορφη στιγμή από το πλατό μαζί με τον Bruce Willis στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Vanity Fair. Αναφέρθηκε σε ένα κομπλιμέντο που του έκανε με τον δικό του μοναδικό τρόπο αφότου γύρισαν μια σκηνή μαζί: 

Έλαβα μια στιγμή επιβεβαίωσης, όταν σε μια σκηνή στην ταινία φωνάζαμε ο ένας τον άλλο. Δεν ξέρω εάν ο Bruce το έκανε επίτηδες ή άθελά του αλλά ήταν μάλλον το καλύτερο κομπλιμέντο που θα μπορούσε να μου πει. Ήταν ακριβώς αφότου ακούστηκε το cut και γυρνώντας πίσω στο σημείο του και χωρίς καν να το πει σε μένα, λέει "Ακούγεται σαν κι εμένα". Τότε σκέφτηκα από μέσα "ναι ρε γ****το!" Από το λίγο που τον γνώρισα ήταν μάλλον ο σούπερ γενναιόδωρος τρόπος του να πει ένα κομπλιμέντο, αλλά ήταν πολύ ευγενικό πουτο έκανε έτσι. 

Ο 67χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε πρόσφατα την απόσυρσή του από την υποκριτική εξαιτίας του ότι διαγνώσθηκε με αφασία, μια ασθένεια που επηρεάζει σοβαρά τη γνωστική του ικανότητα. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που αποκάλυπταν πως η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί εδώ και πολύ καιρό

Λίγα λόγια για την καριέρα του Bruce Willis 

O Μπρους Γουίλις φυσικά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό χάρη στο "Die Hard" (Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει) το 1988 υποδυόμενος τον John McClane. Έπαιξε και στην τηλεόραση στη σειρά του ABC, "Moonlighting" απέναντι στην Cybill Sheperd, κερδίζοντας μάλιστα μια Χρυσή Σφαίρα (5 συνολικά υποψηφιότητες) και τρεις Emmy υποψηφιότητες, με δύο νίκες για το "Moonlighting" και τον guest ρόλο του στα "Φιλαράκια". 

Συνολικά υποδύθηκε τον σκληροτράχηλο McClane σε πέντε ταινίες και εκτός της πρώτης ακολούθησαν τα "Die Hard 2" (1990), "Die Hard with a Vengeance" (1995), "Live Free or Die Hard" (2007) και το "A Good Day to Die Hard" το 2013. Σε action ρόλους συνέχισε να παίζει για χάρη των "Αναλώσιμων" σε δύο ταινίες, "The Expendables" και "The Expendables 2" το 2012, αλλά και του "Looper" την ίδια χρονιά. 

Άλλες γνωστές ταινίες του είναι τα The Last Boy Scout (1991), Pulp Fiction (1994), 12 Monkeys (1995), Last Man Standing (1996), The Fifth Element (1997), Armageddon (1998), The Sixth Sense (1999), Unbroken (2000), Tears of the Sun (2003), Hostage (2005), Lucky Number Slevin (2006), Surrogates (2009), Moonrise Kingdom (2012), Rock the Kasbah (2015), "Glass" και το Motherless Brooklyn το 2019.

Τελευταία, τα "Χρυσά Βατόμουρα" δημιούργησαν μια ειδική κατηγορία "Χειρότερης Ερμηνείας από τον Bruce Willis" καθώς ο ηθοποιός έπαιξε σε 8 ταινίες μέσα στην ίδια χρονιά. Ο ταινίες του συνολικά έχουν αποφέρει πάνω από $5 δισ. στο box office