Dwayne Johnson: O Michael Bay αποκαλύπτει πως τον έπεισε να γυρίσει στο Pain & Gain ενώ είχε φύγει

Η άγνωστη ιστορία πίσω από το Pain & Gain
08 Απριλίου 2022 15:18
Dwayne Johnson: O Michael Bay αποκαλύπτει πως τον έπεισε να γυρίσει στο Pain & Gain ενώ είχε φύγει

Το "Pain & Gain" είναι μια από τις καλτ ταινίες του Michael Bay που βασίζεται στην κωμική αυτοβιογραφία δύο πρώην κατάδικων και bodybuilder που έστησαν μια κομπίνα εκμετάλλευσης και απαγωγής των πλούσιων πελατών τους. 

Ο Mark Wahlberg έπαιξε τον Daniel Lugo, αρχηγό της συμμορίας και ο Dwayne Johnson τον μετέπειτα συνεργό του. Ο σκηνοθέτης του φιλμ αποκάλυψε μια άγνωστη πτυχή του Pain & Gain στην οποία ο "The Rock" κυριολεκτικά αποχώρησε μια εβδομάδα πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας. 

Μιλώντας στο Cinemablend, o Michael Bay θυμήθηκε την ιστορία καθώς αυτόν τον καιρό προβάλλεται η νέα του ταινίας δράσης, "Ambulance" και μίλησε για το πώς κατάφερε να πείσει τον αστέρα να γυρίσει: 

Κυριολεκτικά σας μιλάω είχε αποχωρήσει μια εβδομάδα πριν. Και μου λέει "δε μπορώ να το κάνω" και το λέω "Dwayne, είσαι το μυστικό μου όπλο σε αυτή την ταινία". Και τότε του έγραψα ένα μακροσκελές γράμμα με όλους τους ηθοποιούς που συνεργάστηκα και μου είπαν ότι ήταν φοβισμένοι να κάνουν κάτι και πως κατέληξε μετά. Και έρχεται λέγοντας μου "ΟΚ. ΟΚ, εντάξει". Ήταν φοβερός στην ταινία και είχε μια απίθανη ερμηνεία. 

Μπορεί εν τέλει η ταινία να έλαβε ανάμεικτες κριτικές αλλά ο ρόλος του Johnson ήταν στα "highlights" της.