Morbius: Παρά τις άθλιες κριτικές που πήρε, ο σκηνοθέτης απαντά στους επικριτές του

O Daniel Espinosa υπερασπίζεται τον εαυτό του
06 Απριλίου 2022 20:35
Morbius: Παρά τις άθλιες κριτικές που πήρε, ο σκηνοθέτης απαντά στους επικριτές του

Το Morbius μπορεί να τραβάει ακόμη κόσμο στις αίθουσες αλλά ούτε ο κόσμος και ούτε και οι κριτικοί φαίνονται να το απόλαυσαν, καθώς εκτός του ότι έλαβε κάκιστες κριτικές κατά γενική ομολογία, το Rotten Tomatoes προδίδει πως με 17% βαθμολογία, είναι μια από τις χειρότερες ταινίες της Marvel στην ιστορία

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Daniel Espinosa, μίλησε πρόσφατα στο Insider και έδωσε τη δική του απάντηση στους επικριτές του λέγοντας: 

Όταν έκανα την πρώτη μου, ήταν μια μικρή που ονομαζόταν Babylon Disease. Θυμάμαι μια μέρα που γυρνούσα σπίτι με το μετρό και είχα πιει λίγο παραπάνω. Κάποιος μου έκανε νόημα στο μετρό και μου είπε "πρέπει να σου πω τι λάθη έχει η δεύτερη σκηνή στην ταινία σου" και του λέω "εντάξει πες". 

Αυτό που θέλω να περάσω είναι πως είναι μια παράξενη εμπειρία το να φτιάχνεις κάτι που είναι τόσο εκτεθειμένο δημόσια. 

Και συνέχισε παρακάτω κάνοντας τη δική του αυτοκριτική: 

Κοιτάξτε έχω αρκετό μίσος για τον εαυτό μου οπότε ασκώ πολλή κριτική στη δική μου δουλειά. Πάντα εστιάζω στο να κάνω το καλύτερο δυνατό αλλά είμαι περήφανος για ό,τι κάνω. Υπάρχουν σημεία σε όλες τις ταινίες μου για τα οποία είμαι πολύ περήφανος. 

Πάντως η ταινία της Sony Pictures και της Marvel με τον Jared Leto πρωταγωνιστή δεν έχει καταφέρει ακόμα να σπάσει το φράγμα των 100 εκατ. δολαρίων στο box office. Το Morbius προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.