Fast 10: Ο Jason Momoa αποκάλυψε μία μεγάλη επιστροφή

Είναι χαρούμενος που θα συνεργαστεί με τον Vin Diesel
06 Απριλίου 2022 11:24
Fast 10: Ο Jason Momoa αποκάλυψε μία μεγάλη επιστροφή

Οι πληροφορίες για το Fast and Furious 10 ή Fast 10 αν προτιμάτε συνεχίζονται κανονικά, μιας και ο Jason Momoa, ο οποίος θα βρίσκεται στην ταινία, μίλησε για μία “villain” που θα επιστρέψει στο franchise. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε στο κόκκινο χαλί, για την πρεμιέρα του Ambulance, ο διάσημος ηθοποιός και πρωταγωνιστής στο Fast 10, έδωσε μερικές πληροφορίες για το επερχόμενο φιλμ.

Όπως ενημερωθήκαμε από το Entertainment Tonight, η Charlize Theron πρόκειται να κάνει το μεγάλο comeback, αφού θα βρίσκεται κανονικά στο Fast 10 ως “Cipher”. Αυτό δήλωσε επίσημα ο Jason Momoa, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

Ο χαρακτήρας που θα υποδυθώ είναι καταπληκτικός, είναι οξυδερκής, είναι παρεξηγημένος. Μπορώ να σας πω ότι έχω κάποιες σκηνές με μερικούς πολύ ωραίους ανθρώπους, που δεν έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Αρχικά, θα δουλέψω με την Charlize Theron, κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είναι απίθανη.

Ο Momoa συνέχισε να μιλάει για την ταινία και επιβεβαίωσε πως θα πάει με σχεδόν όλο το cast σε κάποια καταπληκτικά μέρη για τα γυρίσματα, ενώ άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρχουν πολλές σκηνές δράσης μεταξύ του ίδιου και του Vin Diesel.

Είμαι σίγουρος πως γι’ αυτό με προσέλαβαν, χαχα αστειεύομαι. Αλλά ναι, είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τον Vin Diesel. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που θα δουλέψω και με την Charlize.

Ο Jason Momoa θα παίξει τον κεντρικό κακό στο Fast 10 και όταν το μάθαμε αυτό το νέο, είχε δηλώσει ότι:

Θα έχει πλάκα, πολύ πλάκα γατί θα παίξω τον κακό, κάτι που δεν είχα κάνει εδώ και καιρό. Τώρα θα είμαι το κακό αγόρι. Ένα πολύ επιβλητικό κακό αγόρι.

Jason Momoa vs Vin Diesel: Επίσημα θα παίξει τον κακό στο Fast and Furious 10

Οι σίγουρες επιστροφές του cast είναι οι Vin Diesel, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Michelle Rodriguez, Tyryse Gibson και Ludacris.

Το Fast 10 θα κάνει το ντεμπούτο του στις 19 Μαΐου του 2023.