Πριν το “The Witch”, ο Robert Eggers έφτιαξε αυτό το “disturbing” φιλμ και μπορείτε να το δείτε τώρα

Ένα διαφορετικό “Hansel & Gretel”
06 Απριλίου 2022 10:47
Πριν το “The Witch”, ο Robert Eggers έφτιαξε αυτό το “disturbing” φιλμ και μπορείτε να το δείτε τώρα

Ο Robert Eggers έγινε ευρέως γνωστός από το “The Witch” του 2015, ένα ανατριχιαστικό θρίλερ που κόβει την ανάσα σε κάθε καρέ του. Η ταινία εποχής της A24 έχει σημειώσει σημαντική πορεία στο χώρο, όμως, δεν ήταν η πρώτη “horror” δουλειά του σκηνοθέτη, μιας και το 2006 είχε κυκλοφορήσει ένα short φιλμ, το “Hansel & Gretel”.

Είναι η πρώτη δουλειά του Eggers και πρόκειται για μία προσαρμογή του κλασσικού παραμυθιού των αδερφών Grimm. Φτιαγμένο σχεδόν δέκα ολόκληρα χρόνια προτού συστηθούμε στο The Witcher, το Hansel & Gretel του Eggers, είναι ασπρόμαυρο και αποτίει φόρο τιμής στις παλιές ταινίες τρόμου.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του ίδιου, λοιπόν, το Hansel & Gretel είναι μια μεταφορά της ιστορίας, με πρωταγωνιστή τον Luke Allison ως Hansel και την Isabella Pease ως Gretel. Η Kelly Eggers είναι εδώ η μάγισσα, η οποία αρχικά εμφανίζεται καλοπροαίρετη πριν μετατραπεί σε αληθινό τέρας.

Το Hansel & Gretel κυκλοφόρησε τώρα στο YouTube και μπορείτε να το δείτε εντελώς δωρεάν, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του “The Northman”, της νέας ταινίας του Eggers.