Ο Alfonso Cuarón έχει δει ήδη το “The Northman” του Eggers και δηλώνει…fan

Η νέα ταινία του Robert Eggers έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους
05 Απριλίου 2022 11:20
Ο Alfonso Cuarón έχει δει ήδη το “The Northman” του Eggers και δηλώνει…fan

Ο Alfonso Cuarón γνωστός σκηνοθέτης των “Children of Men”, “Roma”, “Gravity” και άλλων ταινιών, είπε πως είδε την επερχόμενη ταινία του Robert Eggers και δηλώνει ήδη φανατικός. Συγκεκριμένα, έχει ήδη παρακολουθήσει το "The Northman", το φιλμ εκδίκησης του σκηνοθέτη του “The Lighthouse” και όπως επιβεβαίωσε στο “The New Yorker”, το κάθε καρέ του είναι “φορτισμένο”.

Πως και το είδε προτού φτάσει στη μεγάλη οθόνη θα αναρωτιέστε, αλλά οι δύο σκηνοθέτες έχουν ένα παρελθόν, καθώς είναι φίλοι. Μάλιστα, ο Cuarón είχε διαβάσει και το σενάριο του The Witch το 2013, προτού καν φτάσει στις αίθουσες δηλαδή.

Κάθε καρέ της ταινίας είναι φορτισμένο. Πρέπει να πω ότι είναι περίπλοκο. Είναι περίπλοκο αυτό που κάνει. Είναι μεθυστικό. Είσαι εκεί και αναπνέεις με αυτούς τους ηθοποιούς.

Ο Robert Eggers συνεργάζεται ξανά εδώ με την Anya Taylor-Joy -μετά το The Witch- και με τον Willem Dafoe ξανά -μετά το "Lighthouse". Έτσι, εκτός από τους προαναφερθέν, στο εν λόγω φιλμ θα εμφανιστούν και οι Claes Bang, Ethan Hawke, Nicole Kidman, Kate Dickie, Ralph Ineson, Murray McArthur, Gustav Lindh, Ian Gerard Whyte, Hafþór Júlíus Björnsson και Björk.

Βουτηγμένο στο αίμα θα είναι το

Ο Eggers, έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ισλανδό Sjón, το The Northman μοιάζει το πιο φιλόδοξο project της καριέρας του, που θέλει να μεταφέρει τους θεατές σε ένα ταξίδι βουτηγμένο στο αίμα, μιας και θα είναι αρκετά “ωμό”.

Η σύνοψη έχει ως εξής:

Ένα γεμάτο δράση επικό φιλμ που ακολουθεί έναν νεαρό Βίκινγκ πρίγκιπα που ξεκινά ένα ταξίδι για να εκδικηθεί τον δολοφόνο του πατέρα του.

Το The Northman θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά στις 22 Απριλίου.