Νομίζατε ότι η Marvel έχει κάποιο τρανό σχέδιο για το MCU; Ξανασκεφτείτε το

Ο Joe Russo σκηνοθέτης των δύο τελευταίων Avengers ταινιών αποκαλύπτει
04 Απριλίου 2022 21:51
Νομίζατε ότι η Marvel έχει κάποιο τρανό σχέδιο για το MCU; Ξανασκεφτείτε το

Θα νόμιζε κανείς πως υπάρχει κάποιο τρανό σχέδιο για το πώς προχωράει η Marvel Studios με το MCU και όλες αυτά τα αφηγηματικά τόξα, αλλά μάλλον δεν είναι τόσο μακροπρόθεσμα όσο θα νόμιζε κανείς. 

Σε νέα του συνέντευξη στο Deadline, o ένας εκ των δύο σκηνοθετών του Avengers: Endgame, ο Joe Russo, αποκάλυψε μια πτυχή των σχεδίων της Marvel που δεν γνωρίζαμε και φαίνεται πως το κολοσσιαίο στούντιο της Disney έχει κάνει καλή δουλειά στο να νομίζουμε ότι όλα τα έχει...κανονισμένα προ πολλού. 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: 

Τα πράγματα στη Marvel και το πώς δουλεύουν και είμαι σίγουρος ότι κάποιος κάποια στιγμή θα μιλήσει για αυτό με λεπτομέρειες, είναι πως μέρος της ευφυίας του Kevin Feige αποτελεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κάποιο σχέδιο. 

Το άλλο μισό των αδερφών Russo συνεχίζει να μιλάει για το πώς σχεδιάζεται το MCU πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και μίλησε με αρκετή ειλικρίνεια για αυτό, όπως φαίνεται: 

Υπάρχει μια ιδέα αλλά δεν γίνεται να έχεις ένα πλάνο εάν η ταινία πατώσει. Δεν υπάρχει σχέδιο μετά από αυτό, σωστά; Επομένως, όλα εναπόκεινται σε εάν θα επιτύχει εμπορικά η ταινία. Και όταν βλέπουμε ότι πετυχαίνει και υπάρχει ενθουσιασμός, τότε λέμε "τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;" Και τότε κατεβάζουμε νέες ιδέες. Ελπίζαμε ότι μια μέρα εάν συνεχίζαμε με σωστή κατεύθυνση να φτάναμε ας πούμε στο Infinity War και το Endgame. Πολλά πράγματα όμως τα ανακαλύψαμε μεταξύ αυτών των δύο ταινιών. 

Χάρη στην δικαστική διαμάχη που είχε πρόσφατα η Scarlett Johansson με τη Disney, αποκαλύφθηκε ότι οι αδερφοί Russo πράγματι ετοιμάζουν ένα ατιτλοφόρητο project για το MCU. Βάσει των όσων έχουν δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν το σκηνοθετικό δίδυμο έχει δηλώσει ότι θα επέστρεφαν μόνο για ένα μεγάλο crossover όπως το "Secret Wars".