Η διάρκεια του Jurassic World: Dominion αποκαλύφθηκε και είναι η μεγαλύτερη ταινία του franchise

Είναι μάλλον όσο πρέπει
04 Απριλίου 2022 18:47
Η διάρκεια του Jurassic World: Dominion αποκαλύφθηκε και είναι η μεγαλύτερη ταινία του franchise

Το πρώτο trailer του Jurassic World 3 κυκλοφόρησε πριν απο σχεδόν δύο μήνες και τώρα μαθαίνουμε την διάρκεια του επικού φινάλε της "Jurassic World" τριλογίας, σε σκηνοθεσία Colin Trevorrow

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του One Take News, μαθαίνουμε την επίσημη διάρκεια του Jurassic World: Dominion που θα είναι 146 λεπτά ή 2 ώρες και 26 λεπτά -μαζί με τα credits του. 

Έτσι γίνεται αυτομάτως η ταινία του franchise με τη μεγαλύτερη διάρκεια όλων και για την ιστορία το πρώτο Jurassic World είχε διάρκεια 2 ώρες και 4 λεπτά (124 λεπτά), ενώ το Jurassic World: Fallen Kingdom ήταν στις 2 ώρες και 9 λεπτά (129 λεπτά). 

Στο "Dominion" η παλιά φρουρά των "Jurassic Park" δηλαδή οι Laura Dern, Jeff Goldblum και Sam Neill συναντά τη νέα των "Jurassic World" που απαρτίζεται από τους Chris Pratt και Bryce Dallas Howard.

Επίσης πρωταγωνιστούν οι: DeWanda Wise (She’s Gotta Have It), Mamoudou Athie (Archive 81), Dichen Lachman (Agents of S.H.I.E.L.D.), Scott Haze (Minari), Campbell Scott (The Amazing Spider-Man 2), BD Wong ως Dr. Henry Wu, Justice Smith ως Franklin Webb, Daniella Pineda ως Dr. Zia Rodriguez και ο Omar Sy (Lupin) ως Barry Sembenè. 

Η κυκλοφορία του Jurassic World: Dominion στις αίθουσες αναμένεται για τις 10 Ιουνίου του 2022.