Ο σκηνοθέτης του Morbius δεν ξέρει γιατί εμφανίστηκε ο Spider-Man στο trailer της ταινίας

Δεν την έβαλε εκείνος
03 Απριλίου 2022 14:18
Ο σκηνοθέτης του Morbius δεν ξέρει γιατί εμφανίστηκε ο Spider-Man στο trailer της ταινίας

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το trailer του “Morbius” που έδειχνε σε ένα καρέ του βίντεο τον Spider-Man, γεννήθηκαν πολλές ερωτήσεις στους fans. Συγκεκριμένα, στο επίσημο trailer της ταινίας της Sony Pictures, υπήρχε μια φωτογραφία σε έναν τοίχο πλάι στον Leto, με τον Spider-Man και ένα γκράφιτι με τη λέξη “Murderer”. Πολλοί fans αναρωτιόντουσαν γιατί είχε γίνει αυτό και τώρα που πήγαν στις αίθουσες για να πάρουν την απάντησή τους, βρέθηκαν προ εκπλήξεως.

Ο λόγος; Όπως αποκαλύφθηκε, αυτή η σκηνή δεν υπάρχει καν στην ταινία έτσι. Σύμφωνα με το CinemaBlend που είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον σκηνοθέτη, τον Daniel Espinosa, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας, ερωτήθηκε γι’ αυτό το πλάνο.

Αυτή η εικόνα είναι μόνο στο trailer. Εγώ, ως σκηνοθέτης έκανα μόνο την ταινία. Εγώ, ως θαυμαστής έχω διάφορες απόψεις και σκέψεις για όλο αυτό. Όμως, δεν έβαλα εγώ αυτό το πλάνο, γιατί όπως είδατε δεν υπάρχει στην ταινία. Ούτε στο trailer το έβαλα εγώ.

Επειδή είμαι ο σκηνοθέτης θα μπορούσαν να με κατηγορήσουν ότι κάτι μπορεί να ήξερα. Αλλά δεν ξέρω τίποτα. Αν ήξερα κάτι, θα μπορούσα να σας το πω. Αλλά δεν ήταν δική μου ιδέα. Θα ήθελα να είμαι ειλικρινής και υπεύθυνος, αλλά δεν είναι δικό μου αυτό.

Όταν κάνεις τέτοιες ταινίες. Εσύ, σαν δημιουργός αναρωτιέσαι: Πόσο κοντά μπορώ να φέρω όλους τους χαρακτήρες αυτού του περιβάλλοντος; Μπορώ να εμφανίσω τον Kraven εδώ; Θα μπορούσα να έχω μια μικρή CGI σκηνή με τον Spider-Man σε αυτό το σύμπαν; Ή κάτι παρόμοιο;

Ακούγεται ότι, σε ένα σημείο, ο Morbius θα έκανε κάποιες αναφορές στον Spider-Man, ώστε να αναπτύξουν οι χαρακτήρες κάποιο δεσμό μεταξύ τους, αλλά το πλάνο της τοιχογραφίας αφαιρέθηκε.

Στο σύμπαν του Morbius υπάρχει όντως ένας Spider-Man, αλλά ποιος απ’ όλους;