Uma Thurman και Samuel L. Jackson θα συνεργαστούν ξανά για το θρίλερ “The Kill Room”

Μια ξεχωριστή ταινία όπως λέει η σκηνοθέτρια
03 Απριλίου 2022 10:39
Uma Thurman και Samuel L. Jackson θα συνεργαστούν ξανά για το θρίλερ “The Kill Room”

Η Uma Thurman πρωταγωνίστρια του Kill Bill, πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Samuel L. Jackson σε ένα ολοκαίνουργιο θρίλερ-μαύρη κωμωδία που θα ονομάζεται “The Kill Room”. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο “Pulp Fiction” του Quentin Tarantino και όπως έγινε γνωστό από το THR, τη νέα τους ταινία έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει η Nicol Paone.

Το σενάριο του φιλμ έχει επιμεληθεί ο Jonathan Jacobson και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία ιστορία που επικεντρώνεται σε έναν δολοφόνο και μία art dealer, που έχουν ένα σχέδιο για να ξεπλύνουν χρήμα.

Η Paone μεταξύ άλλων δήλωσε:

Το να κάνω το The Kill Room, το οποίο έχει ένα απίστευτο σενάριο, με την Uma Thurman και τον Samuel L. Jackson, είναι πέρα από τα πιο τρελά μου όνειρα. Κάθε στιγμή που βρίσκονται στη μεγάλη οθόνη είναι αξιοζήλευτοι και εντυπωσιάζουν. Είμαι ευγνώμων και στους δύο που δέχτηκαν να συνεργαστούμε.

Οι παραγωγοί, επίσης, δήλωσαν: "Ο συνδυασμός της Uma και του Sam για αυτό το έργο είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι η Nicol πρόκειται να παραδώσει μια ξεχωριστή ταινία".

Για περισσότερα σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.