Και ο Gary Oldman θα παίξει στο Oppenheimer του Christopher Nolan  

Έμεινε κανείς άλλος από το Χόλιγουντ που δεν παίζει;

Και ο Gary Oldman θα παίξει στο Oppenheimer του Christopher Nolan

Η νέα ταινία του Christopher Nolan, το Oppenheimer, θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2023 με ένα καταπληκτικό cast. Ωστόσο, φαίνεται πως οι ανακοινώσεις με τους ηθοποιούς που θα παίξουν στην ταινία, δεν έχουν σταματημό.

Ο λόγος; Μόλις έγινε γνωστό μέσω του Deadline, πως ο διάσημος ηθοποιός, Gary Oldman, πρόκειται να έχει ένα μικρό ρόλο στην ταινία. Συγκεκριμένα, το Deadline αναφέρει ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ και πρωταγωνιστής του “Darkest Hour” θα έχει μόλις μία σκηνή στην ταινία και θα εμπλουτίσει το ήδη τεράστιο cast.

Μιλώντας στο TalkSport, ο Oldman είπε:

Θα παίξω ένα μικρό ρόλο στην ταινία. Είναι μία σκηνή. Μιάμιση σελίδα είναι αυτά που θα πω.

Η ιστορία του Oppenheimer:

Ο Robert Oppenheimer, αποτέλεσε τον επικεφαλής του "Manhattan Project" το οποίο οδήγησε στη δημιουργία της ατομικής βόμβας, του πιο θανατηφόρου όπλου στην ιστορία της ανθρωπότητας, το οποίο έμελλε να αλλάξει το ρου της ιστορίας. Ο ίδιος κουβαλούσε σαν κατάρα αυτό το προσωνύμιο και είχε μετανιώσει που ενεπλάκει στη δημιουργία μιας τόσο καταστροφικής εφεύρεσης.

Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο παραιτήθηκε από το πόστο του στο εργαστήριο του Λος Άλαμος και αντιστάθηκε με μένος στη βόμβα υδρογόνου (H-bomb) και σε παρόμοια όπλα, βασιζόμενος στο επιχείρημα πως τα θερμοπυρηνικά όπλα είναι μακράν πιο καταστροφικά από όσο η ανθρωπότητα έχει τη δυνατότητα να τα ελέγξει.

Το επικό cast του:

Το cast του Oppenheimer περιλαμβάνει ούτε λίγο ούτε πολύ το μισό Χόλιγουντ. Αρχίστε το μέτρημα με τους: Cillian Murphy, Emily Blunt, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid, Gustaf Skarsgard, Matthew Modine,  Dylan Arnold, David Krumholtz, Alden Ehrenreich, David Dastmalchian, Olli Haaskivi, Jason Clarke, James D’Arcy, Michael Angarano, Guy Burnet, Danny Deferrari, Matthias Schweighöfer, Harrison Gilbertson, Emma Dumont και Devon Bostick.

Το Oppenheimer του Nolan αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023.

Ροη ειδησεων