Scarlett Johansson και Chris Evans μετά το MCU θα παίξουν ξανά μαζί σε νέα ταινία της Apple

Πλήρωσε ακριβά για να την αποκτήσει η Apple
31 Μαρτίου 2022 19:33
Scarlett Johansson και Chris Evans μετά το MCU θα παίξουν ξανά μαζί σε νέα ταινία της Apple

Μετά την θητεία τους ως Avengers στο MCU της Marvel, οι Scarlett Johansson και Chris Evans θα συμπρωταγωνιστήσουν ξανά μαζί.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Deadline οι δύο σταρ θα παίξουν στο Project Artemis τη νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Jason Bateman, που γνωρίζετε ως πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη της βραβευμένης σειράς "Ozark" του Netflix. 

Πρόκειται για τη νέα ταινία που αποκτά η Apple, αμέσως μετά την ιστορική νίκη της στα Oscars, όπου το CODA αναδείχθηκε Καλύτερη Ταινία της χρονιάς. Δεν της κόστισε φτηνά όμως αυτή η συμφωνία καθώς πλήρωσε πάνω από 100+ εκατ. δολάρια για να την αποκτήσει, έχοντας δώσει πάνω από $200 εκατ. ήδη για το "Argyle" του Matthew Vaughn αλλά και την ατιτλοφόρητη ταινία του Brad Pitt για τη Formula 1

Η πλοκή της ταινίας παραμένει μυστικό αλλά ακούγεται ότι θα ασχολείται με την κυριαρχία του διαστήματος.

O Evans αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το "Ghosted" πάλι για την Apple και αναμένεται να εμφανιστεί στα "The Gray Man" του Netflix σε σκηνοθεσία αδερφών Russo, και θα δανείσει τη φωνή του στο "Lightyear" της Pixar. Από την άλλη η Johansson ετοιμάζει το "Bride" με σκηνοθέτη τον Sebastian Lelio πάλι για λογαριασμό της Apple.