Θεότρελο το νέο trailer του Minions: The Rise of Gru με μουσική από Eminem! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται από την Illumination αυτόν τον Ιούλιο
31 Μαρτίου 2022 18:38
Θεότρελο το νέο trailer του Minions: The Rise of Gru με μουσική από Eminem! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Illumination έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο επίσημο trailer από το επερχόμενο prequel του “Εγώ ο Απαισιότατος”, που ακούει στο όνομα “Minions: The Rise of Gru”. Το φιλμ μπορεί να καθυστέρησε αρκετά, αλλά πλέον βάζει πλώρη και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του αποκλειστικά στους κινηματογράφους, μέσα στον Ιούλιο.

Με μουσική συνοδεία τον “Eminem”, το νέο βίντεο μάς παρουσιάζει τις θεότρελες περιπέτειες των minions και του γλυκύτατου μικρού Gru, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70. Ουσιαστικά, δεν αποτελεί μόνο prequel, αλλά και spin-off με επίκεντρο τον χαρακτήρα του Steve Carell του Despicable Me, όταν ήταν σε μικρή ηλικία.

Η ιστορία θα ακολουθεί τον δωδεκάχρονο Gru στη δεκαετία του 1970, καθώς φιλοδοξεί να γίνει “κάτι μεγάλο”. Τα είδωλά του περιλαμβάνουν μια ομάδα υπερ-κακών που ονομάζεται Vicious 6 και ο Gru κάνει σχέδια να φτάσει στο επίπεδό τους και να ενταχθεί στην ομάδα τους.

Φυσικά, ο Gru στρατολογεί μερικά Minions γι’ αυτό και όλα αλλάζουν όταν οι Vicious 6 θα ξεφορτωθούν τον αρχηγό τους, Wild Knuckles, δίνοντας στον Gru την τέλεια ευκαιρία να συμμετάσχει. Ωστόσο, τα πράγματα πάνε πολύ στραβά και ο Gru γίνεται φίλος με το πιο απίθανο άτομο, τον ίδιο τον Wild Knuckles.

Στο εν λόγω φιλμ πρωταγωνιστούν οι Steve Carell ως Gru, Taraji P. Henson ως Belle Bottom, Alan Arkin ως Wild Knuckles, Lucy Lawless ως Nunchuk, Michelle Yeoh ως Master Chow, Jean-Claude Van Damme ως Jean Clawed, Russell Brand ως Dr. Nefario, Julie Andrews ως Marlena Gru, Dolph Lundgren ως Svengeance, Danny Trejo ως Stronghold, RZA και Pierre Coffin ως τη φωνή των Minions.

Το Minions: The Rise of Gru θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Ιούλιο στους κινηματογράφους. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.