Joker 2: Τα νεότερα από την πρόοδο του sequel δεν είναι και τόσο ευχάριστα

Που βρίσκεται η συνέχεια με τον Joaquin Phoenix;
30 Μαρτίου 2022 21:16
Joker 2: Τα νεότερα από την πρόοδο του sequel δεν είναι και τόσο ευχάριστα

Που βρίσκεται το sequel του Joker το οποίο βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό μετά την απίστευτη εμπορική πορεία της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας της DC

Τα νεότερα που έρχονται από την παραγωγή του Joker 2 δεν είναι και τόσο ευχάριστα, καθώς όπως μεταδίδει το The Ankler, το γράψιμο του σεναρίου έχει επιβραδυνθεί. 

Δεν γίνεται ξεκάθαρος ο λόγος πίσω από αυτή την αργοπορία αλλά ο Todd Phillips που σκηνοθέτησε και υπέγραψε την πρώτη ταινία, και θα γράψει το σενάριο του sequel, ακόμη δεν έχει παραδώσει το draft του σεναρίου. 

Με τις φήμες να λένε ότι τα γυρίσματα ξεκινούν στις αρχές του 2023, ίσως αυτή η καθυστέρηση να μην βλάψει την παραγωγή. Ωστόσο εάν δεν παραδοθεί το προσχέδιο του σεναρίου σύντομα δεν αποκλείεται να υπάρξει καθυστέρηση. Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι ο Joaquin Phoenix θα επιστρέψει στο ρόλο του Arhtur Fleck, όντας κιόλας η ταινία με την οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου. 

Και παρά τις ομοιότητες των δύο reboot των Joker και The Batman, ο δημιουργός του τελευταίου, Matt Reeves, έχει δηλώσει πως οι ομοιότητες είναι συμπτωματικές καθώς όταν έγραφε την δική του ταινία, είχε προχωρήσει αρκετά: 

Όταν δούλευα το σενάριο του The Batman και είχε προχωρήσει για τα καλά, το Joker δεν είχε κυκλοφορήσει. Δεν ήξερα καν πώς και τι θα ήταν το Joker. Έμαθα για αυτό όταν ήμουν πολύ πέρα στο σενάριο του The Batman, και το γεγονός ότι γείωναν τα πράγματα με τέτοιο τρόπο που θύμιζε τη δική μας προσέγγιση, δεν ήταν κάτι προμελετημένο.