Η Sharon Stone επιστρέφει στο σύμπαν της DC μετά από είκοσι χρόνια

Θα παίξει στο Blue Beetle
30 Μαρτίου 2022 13:13
Η Sharon Stone επιστρέφει στο σύμπαν της DC μετά από είκοσι χρόνια

Η Sharon Stone θα επιστρέψει στη DC ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια, μετά την εμφάνισή της στο Catwoman του 2004. Ο λόγος; Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως η διάσημη ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στο “Blue Beetle”, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2023.

Με τις πληροφορίες που μεταφέρει το The Wrap, η Stone θα υποδυθεί την Victoria Kord, την κλασσική “villain” από τα κόμικς. Η Kord έχει το ίδιο επίθετο με τον Ted Kord στα DC Comics, ο οποίος ήταν ο 2ος Blue Beetle, αν και οποιαδήποτε σχέση μεταξύ αυτών των δύο, παραμένει άγνωστη αυτή τη στιγμή. Επιπροσθέτως, ο ηθοποιός Raoul Max Trujillo του Mayans M.C. θα υποδυθεί τον Carapax the Indestructible Man.

Πρόκειται για την πρώτη ταινία της DC με κεντρικό ήρωα έναν λατινικής καταγωγής σούπερ ήρωα, την οποία σκηνοθετεί ο Angel Manuel Soto σε σενάριο Gareth Dunnet-Alcocer. Στην ταινία ο Xolo Maridueña του Cobra Kai θα υποδυθεί τον νεαρό Jaime Reyes, ο οποίος αποκτά υπεράνθρωπες ικανότητες όταν ανακαλύπτει μια εξωγήινη πανοπλία.

Αλλάζει το πλάνο της η DC για το Blue Beetle με τον Xolo Maridueña του

Το Blue Beetle θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 18 Αυγούστου του 2023. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.