Ο σκηνοθέτης του “The First Purge” ετοιμάζει νέα ταινία όπου μόνο οι έγχρωμοι έχουν υπερδυνάμεις

Το “Black” έρχεται από την Warner Bros.
29 Μαρτίου 2022 12:26
Ο σκηνοθέτης του “The First Purge” ετοιμάζει νέα ταινία όπου μόνο οι έγχρωμοι έχουν υπερδυνάμεις

Ο διάσημος σκηνοθέτης Gerard McMurray που έχει δουλέψει σε projects όπως το “The First Purge”, αλλά και στο “Burning Sands” του Netflix, ετοιμάζει το επόμενό του φιλμ. Όπως μεταφέρει το THR, ο McMurray θα φέρει στη μεγάλη οθόνη το “Black”, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ, όπου μόνο οι έγχρωμοι άνθρωποι έχουν υπερδυνάμεις.

Το υλικό του "Black", που χρηματοδοτήθηκε από το Kickstarter το 2016, προήλθε από τον συγγραφέα Kwanza Osajyefo, τον σχεδιαστή Tim Smith ΙΙΙ και τον καλλιτέχνη Jamal Igle. Το Studio 8 θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, ενώ η Warner Bros. θα βρίσκεται πίσω από τη διανομή. Ο McMurray θα γράψει το σενάριο, ενώ ταυτόχρονα θα καθίσει και στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Στην ταινία, θα δούμε έναν νεαρό άνδρα που ανακαλύπτει ότι έχει κάποιες δυνάμεις, αφού επιζήσει από ένα βίαιο έγκλημα. Ο κύριος χαρακτήρας του κόμικ, ο Kareem Jenkings, κατάλαβε τις δυνάμεις που έχει αφότου τον πυροβόλησε η αστυνομία.  

Όπως σημειώνει το THR, ο McMurray ήταν συμμαθητής του σκηνοθέτη του Black Panther, Ryan Coogler, στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια. Πριν σκηνοθετήσει τις δικές του ταινίες, ο McMurray υπηρέτησε ως παραγωγός στο "Fruitvale Station", την ταινία του Coogler το 2013, με πρωταγωνιστή τον Michael B. Jordan, σχετικά με τη δολοφονία του 22χρονου Oscar Grant από έναν αστυνομικό στο Όκλαντ.

Tags: