Morbius: Υπάρχει ο Spider-Man και σε αυτό το σύμπαν, αλλά ποιος από όλους;

Ο σκηνοθέτης Daniel Espinosa γίνεται ιδιαίτερα αποκαλυπτικός
27 Μαρτίου 2022 09:10
Morbius: Υπάρχει ο Spider-Man και σε αυτό το σύμπαν, αλλά ποιος από όλους;

Μέρες πριν από την πρεμιέρα του Morbius, μαθαίνουμε περισσότερα για την αναπόφευκτη σύνδεση που έχει η ταινία της Sony Pictures με το ευρύτερο σύμπαν του MCU. 

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Cinemablend, ο σκηνοθέτης του φιλμ, Daniel Espinosa, επιβεβαίωσε αρχικά πως το Morbius συνυπάρχει στο ίδιο σύμπαν με αυτό του Venom. Και σαν να μην έφτανε αυτό επιβεβαίωσε πως υπάρχει και ένας Spider-Man στον κόσμο αυτό. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως στα trailers του Morbius είχε εντοπιστεί ένα γκράφιτι σε τοίχο με την όψη του Spider-Man του Tobey Maguire. Ωστόσο στην προκειμένη ο Espinosa δεν φτάνει στο σημείο να πει ποιος Spider-Man υπάρχει μιας και το κοινό θα μάθει σύντομα. 

 


Το cast του φιλμ συμπληρώνουν οι: Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Tyrese Gibson και Michael Keaton. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Daniel Espinosa (Life) και το σενάριο της ταινίας έγραψαν οι Burk Sharpless και Matt Sazama.

Η σύνοψη του Morbius:

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar® Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2022