Jason Momoa και Josh Brolin θα παρουσιάσουν κατηγορίες στα Όσκαρ 2022

Οι οποίες θα καταγράφουν εκ των προτέρων
26 Μαρτίου 2022 11:24
Jason Momoa και Josh Brolin θα παρουσιάσουν κατηγορίες στα Όσκαρ 2022

Όπως επιβεβαιώνει το Deadline, το οποίο ήρθε σε επαφή με τον τηλεοπτικό παραγωγό των φετινών Όσκαρ 2022, η Ακαδημία έχει επιστρατεύσει τον Jason Momoa και τον Josh Brolin για να παρουσιάσουν οκτώ διαφορετικά βραβεία.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι αστέρες της DC (Aquaman) και της Marvel (Thanos) θα αναλάβουν την παρουσίαση των βραβείων που για πρώτη φορά θα δοθούν πριν την έναρξη της κανονικής τελετής απονομής, αντί να δοθούν κατά τη διάρκειά της, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του μέσου, εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν φήμες πως οι δύο πασίγνωστοι ηθοποιοί έχουν αναλάβει την παρουσίαση αυτού του τμήματος των Όσκαρ 2022, αλλά τώρα η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα οκτώ βραβεία που δε θα παρουσιαστούν ζωντανά, θα μαγνητοσκοπηθούν μια ώρα πριν και θα παίξουν σε διάφορα σημεία του σόου. Αυτά είναι τα εξής: Documentary (Short Subject), Film Editing, Makeup and Hairstyling, Music (Original Score), Production Design, Short Film (Animated), Short Film (Live Action) και Sound.

Για την ιστορία, η κίνηση αυτή έχει αποτελέσει αντικείμενο έντονης κριτικής από μέλη της ίδιας της Ακαδημίας, ηγέτες συνδικάτων, ακόμη και από τον ίδιο τον Steven Spielberg. Προφανώς πρόκειται για μια προσπάθεια να διευρυνθεί το κοινό του σόου και η προσθήκη των Jason Momoa και Josh Brolin ως παρουσιαστές σίγουρα δείχνει πως η Ακαδημία βλέπει πιο σοβαρά το pre-show των Όσκαρ.