Where the Crawdads Sing: Η Daisy Edgar-Jones του "Normal People" παίζει σε αυτό το ερωτικό θρίλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Βασισμένο στο ομώνυμο best-seller βιβλίο
25 Μαρτίου 2022 16:30
Where the Crawdads Sing: Η Daisy Edgar-Jones του "Normal People" παίζει σε αυτό το ερωτικό θρίλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το trailer της νέας της ταινίας με τίτλο Where the Crawdads Sing, που θέλει να πλασάρει ως ένα εναλλακτικό καλοκαιρινό φιλμ στις αίθουσες. Πρόκειται για ένα ερωτικό θρίλερ μυστηρίου που βασίζεται στο ομώνυμο best-seller βιβλίο της Delia Owens, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενσαρκώνει η ταλαντούχα και ανερχόμενη Daisy Edgar-Jones από τη σειρά "Normal People" του Hulu. 

Την ταινία μουσικά ντύνει η Taylor Swift η οποία έγραψε για χάρη της ένα πρωτότυπο κομμάτι με τίτλο "Carolina", το οποίο ακούγεται στο trailer που θα δείτε παρακάτω. H Olivia Newman (First Match) σκηνοθετεί το φιλμ σε σενάριο της Lucy Albar. 

Μαζί της παίζουν οι: Taylor John Smith (“Sharp Objects”) ως “Tate Walker,” Harris Dickinson (The King’s Man) ως “Chase Andrews,” Michael Hyatt (Snowfall) ως “Mabel,” Sterling Macer, Jr. (Double Down) ως “Jumpin’,” και ο David Strathairn (Nomadland) ως “Tom Milton. 

Η πλοκή της ταινίας: 

Από το best seller μυθιστόρημα προέρχεται ένα σαγηνευτικό μυστήριο. Το Where the Crawdads Sing αφηγείται την ιστορία της Kya, ενός εγκαταλειμμένου κοριτσιού που μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωση της στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για το "Marsh Girl" στοίχειωναν τον Barkley Cove, απομονώνοντας την αιχμηρή και ανθεκτική Kya από την κοινότητά της. Την ώρα που την έλκουν δύο νεαροί άντρες, η Kya ανοίγει τον εαυτό της σε έναν νέο και εκπληκτικό κόσμο, αλλά όταν ένας από αυτούς βρεθεί νεκρός, η κοινότητα την επιλέγει αμέσως ως την κύρια ύποπτη. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη γίνεται όλο και πιο ασαφής, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονταν μέσα στο βάλτο.

Το When the Crawdads Sing" θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στους κινηματογράφους.