Η διάρκεια του Doctor Strange 2 ισοφαρίζει αυτή του Spider-Man: No Way Home

Πράγματι θα είναι μια μεγάλη σε διάρκεια ταινία
25 Μαρτίου 2022 08:38
Η διάρκεια του Doctor Strange 2 ισοφαρίζει αυτή του Spider-Man: No Way Home

Και επίσημα πλέον μέσα από διάφορες αλυσίδες κινηματογράφων ανά τον κόσμο μάθαμε την διάρκεια του Doctor Strange 2 και πράγματι, όπως αναμενόταν, θα είναι μια μεγάλη χορταστική ταινία.

Σύμφωνα με τις διάφορες καταχωρήσεις το sequel που σκηνοθετεί ο Sam Raimi και πρωταγωνιστεί ο Benedict Cumberbatch θα διαρκεί 148 λεπτά ή 2 ώρες και 28 λεπτά ακριβώς

Έτσι το "Multiverse of Madness" κατατάσσεται ως μια από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια ταινίες του MCU. Τα σκήπτρα διατηρεί το Avengers: Endgame (3 ώρες και 1 λεπτό), ακολουθεί το Eternals (2 ώρες 36 λεπτά), έπειτα το Avengers: Infinity War (2 ώρες και 29 λεπτά) και πλέον στην ίδια θέση βρίσκεται το Doctor Strange 2 με το Spider-Man: No Way Home (2 ώρες και 28 λεπτά). 

Ο Benedict Cumberbatch εξέφρασε την άποψή του για το γεγονός πως δε θεωρεί τον Dr. Strange ως μέλος των Avengers


Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.