H Sandra Bullock αποκαλύπτει την ταινία που μετανιώνει οικτρά που την έκανε

Και ίσως να το έχετε μαντέψει ήδη
23 Μαρτίου 2022 23:41
H Sandra Bullock αποκαλύπτει την ταινία που μετανιώνει οικτρά που την έκανε

Η Sandra Bullock μπορεί πλέον στα 57 της χρόνια να μπορεί να λέει ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τις κάμερες, έχοντας κερδίσει και το Όσκαρ της, αλλά η καριέρα της από κάπου έπρεπε να ξεκινήσει. 

Για μια από τις στιγμές που μετανιώνει μίλησε στο TooFab η πρωταγωνίστρια του πρόσφατου "The Lost City" όπου συμπρωταγωνιστεί με τους Daniel Radcliffe και Channing Tatum. 

Αποκάλυψε λοιπόν την μία ταινία που μετανιώνει οικτρά που την έκανε και δεν είναι άλλη από το "Speed 2: Cruise Control" που γενικότερα θεωρείται ένα από τα χειρότερα sequels ταινιών στην ιστορία. 

"Αυτή είναι η μία ταινία που εύχομαι να μην είχα γυρίσει γιατί κανένας fan δεν την είδε από όσο ξέρω.

Και μπορεί η πρώτη ταινία να βοήθησε να εκτοξεύσει την καριέρα της ίδιας αλλά και του πρωταγωνιστή Keanu Reeves ε μέσω των '90s, αλλά είναι μια ταινία που καλύτερα θα ήθελε να ξεχάσει. 

Για την ιστορία το Speed κυκλοφόρησε το 1994 και λατρεύτηκε από κοινό και κριτικούς, κερδίζοντας δύο Όσκαρ (Μιξαζ, Ήχου) και με budget στα $37 εκατ. έφερε πάνω από $350 εκατ. στο box office. Από την άλλη το sequel που σκηνοθέτησε και πάλι ο Jan De Bont έκανε πρεμιέρα το 1997 και με budget κοντά $160 εκατ. έβγαλε $4 εκατ. παραπάνω στο box office και πάτωσε. 

Θεωρείται ένα από τα χειρότερα sequels όλων των εποχών και διεκδίκησε 8 Χρυσά Βατόμουρα κερδίζοντας το ένα, στην κατηγορία "Χειρότερου remake ή Sequel".