Barbarians: Ο Iwan Rheon του “Game of Thrones” παίζει σε ένα ανατριχιαστικό θρίλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα το δείτε την πρωταπριλιά
23 Μαρτίου 2022 09:28
Barbarians: Ο Iwan Rheon του “Game of Thrones” παίζει σε ένα ανατριχιαστικό θρίλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η IFC Midnight κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο από την επερχόμενη ταινία τρόμου, “Barbarians” με πρωταγωνιστή τον Iwan Rheon, που είδαμε στο Game of Thrones. Το σκοτεινό θρίλερ -που έχει και κωμικά στοιχεία- αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο και θέλει να σας διηγηθεί μια πολύ ανατριχιαστική ιστορία.

Η ταινία διαδραματίζεται σε διάστημα 24ωρών και επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι τον Adam και την Eva που αγοράζουν το υποτιθέμενο σπίτι των ονείρων τους. Ο Lucas, του οποίου δουλειά είναι να αναλαμβάνει ακίνητα, αλλά είναι παράλληλα και φίλος του ζευγαριού, φτάνει για δείπνο μαζί με τη φίλη του, για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια του Adam, καθώς και το νέο τους ξεκίνημα στο νέο τους σπίτι.

Αλλά καθώς η βραδιά περνάει, κάποια μυστικά έρχονται στη φόρα μέχρι που κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι και όλα ανατρέπονται και παίρνουν μια εφιαλτική τροπή. Έτσι, μια απλή βραδιά γιορτής, καταλήγει σε μια σκοτεινή νύχτα τρόμου.

Εκτός από τον Iwan Rheon του Game of Thrones, στο Barbarians πρωταγωνιστούν επίσης οι Sandino Moreno (Maria Full of Grace), Tom Cullen (Weekend) και Inès Spiridonov (Seuls).

Το Barbarians αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένα σινεμά και σε On Demand την πρωταπριλιά. Δείτε το νέο βίντεο της ταινίας παρακάτω.

Tags: