Ο Andrew Garfield πιστεύει ότι το Spider-Man: No Way Home δε χρειάζεται Όσκαρ για να αποδείξει "κάτι"

Αφού είναι η 6η μεγαλύτερη ταινία στην ιστορία
21 Μαρτίου 2022 18:33
Ο Andrew Garfield πιστεύει ότι το Spider-Man: No Way Home δε χρειάζεται Όσκαρ για να αποδείξει "κάτι"

Ο Andrew Garfield πιστεύει πως το Spider-Man: No Way Home είχε αρκετή επιτυχία από μόνο του και δε χρειάζεται να κερδίσει ένα Όσκαρ, για να το αποδείξει. Αυτό είπε μιλώντας στο The Telegraph πριν λίγες ημέρες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ταινία “φαινόμενο” της Sony Pictures.

Ο Garfield, ο οποίος εξέπληξε τους fans του Spider-Man με την εμφάνισή του στο No Way Home, ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για το πως αισθάνεται με την όχι και τόσο επιτυχημένη καμπάνια της Sony, για να πάρει η ταινία υποψηφιότητα στα Oscars.

Δεν ξέρω. Εννοώ, πως είναι η έκτη μεγαλύτερη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου. Το να κάνεις μια ταινία που θέλουν να δουν εκατομμύρια άνθρωποι είναι απλά ένα θαύμα. Το να κάνεις μια ταινία που βραβεύεται επίσης είναι ένα θαύμα. Μερικές φορές αυτά τα θαύματα γίνονται και μερικές φορές όχι. Προσωπικά αισθάνομαι αρκετά ικανοποιημένος με την ανταπόκριση του κοινού. Νομίζω πως αυτό είναι αρκετό.

Spider-Man: Δείτε πώς γυρίστηκε

Πολλοί είναι αυτοί που συμμετέχουν στο MCU και υποστηρίζουν ότι το No Way Home άξιζε να προταθεί για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ανάμεσά τους και ο Samuel L. Jackson, ο οποίος υποδύεται τον Nick Fury.

Πρόσφατα, ο Andrew Garfield έσπασε τη σιωπή του για κάποια πιθανή επιστροφή του ως Spider-Man και μπορείτε να διαβάσετε τί είπε, πατώντας εδώ.