Daniel Radcliffe: Δε ψήνεται να επιστρέψει ως Χάρι Πότερ εάν γίνει ταινία το 'Cursed Child"

Για να δούμε εάν θα αλλάξει γνώμη όμως
18 Μαρτίου 2022 13:54
Daniel Radcliffe: Δε ψήνεται να επιστρέψει ως Χάρι Πότερ εάν γίνει ταινία το 'Cursed Child"

Πριν λίγους μήνες, το “Harry Potter and the Sorcerer's Stone”, έκλεισε τα 20 χρόνια του και o Chris Columbus, σκηνοθέτης του φιλμ, μίλησε για το “Cursed Child”. Εκείνος είχε πει δημόσια, πως θα έκανε άνετα το Harry Potter and the Cursed Child ταινία, αν η εμβληματική τριάδα των Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson βρίσκονταν στο cast.

Μη χαίρεστε, όμως, ακόμη, καθώς όπως φαίνεται ο Radcliffe δεν…ψήνεται. Αυτό μάθαμε τουλάχιστον μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο “The New York Times”, με εκείνον να απαντάει για το αν θα επέστρεφε στο franchise.

Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά να κάνω αυτή τη στιγμή. Φτάνω σε ένα σημείο που νιώθω ότι τα κατάφερα με το Harry Potter και είμαι πραγματικά χαρούμενος με το που βρίσκονται τώρα. Το να επιστρέψω πίσω θα ήταν μια τεράστια αλλαγή για τη ζωή μου.

Ωστόσο, άφησε να εννοηθεί με μία ατάκα “ποτέ μη λες ποτέ”, αλλά είπε επίσης ότι παραδείγματος χάρη ο Mark Hamill επέστρεψε στο Star Wars 30 χρόνια μετά. Για εκείνον, το να επιστρέψει είναι ακόμα νωρίς γιατί έχουν περάσει μόνο 10 χρόνια.

Αν θέλετε να πάρετε ακόμη μία γεύση από τον κόσμο του Harry Potter, να σας υπενθυμίσουμε πως έρχεται σύντομα η 3η ταινία του Fantastic Beasts, ενώ την ερχόμενη εορταστική περίοδο πρόκειται να κυκλοφορήσει το απόλυτο Harry Potter παιχνίδι.

Το Harry Potter and the Cursed Child κυκλοφόρησε το 2016 από τον Jack Throne, την J.K. Rowling και τον John Tiffany.