Ο Batman του Robert Pattinson συνεχίζει να τα σαρώνει όλα στο box office

Ξεπέρασε τα $463 εκατομμύρια
14 Μαρτίου 2022 19:16
Ο Batman του Robert Pattinson συνεχίζει να τα σαρώνει όλα στο box office

Το The Batman του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson στο ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη βρίσκεται στις αίθουσες εδώ και λίγες μέρες και όπως όλα δείχνουν, τα πηγαίνει περίφημα. Το φιλμ έχει ξεπεράσει πλέον το ορόσημο των $400 εκατομμυρίων, αφού έχει φτάσει σε εισπράξεις $463 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Η ταινία έβγαλε $66 εκατομμύρια το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αμερική, ένα πραγματικά εντυπωσιακό νούμερο, ενώ εκτός Αμερικής έχει συγκεντρώσει $224,7 εκατομμύρια μέχρι σήμερα, σε έσοδα. Σε διεθνείς αγορές όπως η Σαουδική Αραβία, η Γερμανία, η Αυστραλία, η Κορέα, η Βραζιλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Μεξικό, η απόδοση της ταινίας συνεχίζει να είναι ισχυρή.

Το Σαββατοκύριακο άνοιξε επίσης το The Batman στην Ιαπωνία και έγινε ήδη νούμερο 1 ταινία με $3,2 εκατομμύρια. Αξίζει να αναφερθεί πως συνεχίζει να βρίσκεται μπροστά από άλλες ταινίες της Warner Bros. όπως το Justice League, το The Dark Knight, το Wonder Woman, το Dune και το Godzilla vs. Kong.

Πρόσφατα έγινε επίσημη η σειρά του Penguin με τον Colin Farrell, ενώ το Something in the Way των Nirvana έγινε ξανά επιτυχία στο Spotify χάρη στην ταινία του Batman.