Cumberbatch: Το Doctor Strange 2 θα φτάσει την πορεία του Spider-Man: No Way Home

Μια φιλόδοξη πρόβλεψη από τον ηθοποιό
13 Μαρτίου 2022 14:19
Cumberbatch: Το Doctor Strange 2 θα φτάσει την πορεία του Spider-Man: No Way Home

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του Doctor Strange in the Multiverse of Madness έχει ξεκινήσει, με μόλις δύο μήνες να απομένουν μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα.

Τώρα, ταλαντούχος Benedict Cumberbatch, που ενσαρκώνει τον κεντρικό πρωταγωνιστή, έρχεται να ανεβάσει τον πήχη του hype με τις νέες του δηλώσεις. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο μιας εκτενής συνέντευξης που παραχώρησε στο Empire, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε πως η νέα του ταινία μπορεί να αγγίξει μέχρι και την πορεία του No Way Home.

Φυσικά, οι δύο ταινίες συνδέονται άμεσα και το Multiverse of Madness θεωρείται ενδεχομένως και sequel, αφού τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα αμέσως μετά και έχουν άμεση σχέση. Επομένως, οι Marvel fans αναμένεται να κατακλίσουν ξανά τις αίθουσες για τη συνέχεια του Phase 4 του MCU. Ωστόσο, τα νούμερα του No Way Home σίγουρα δεν είναι εύκολο να επαναληφθούν, αφού πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών, καταφέρνοντας μάλιστα τη συγκλονιστική αυτή εμπορική πορεία εν μέσω πανδημίας και χωρίς να έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα.

Όπως και να ‘χει, ο Cumberbatch πιστεύει πως το Doctor Strange 2 μπορεί να τα καταφέρει και έτσι δήλωσε:

Είναι μια μεγάλη, μεγάλη ταινία. Θα είναι μια απόλυτη επείδηξη. Και αν καταφέρει να χαρίσει το επίπεδο φιλοδοξίας που έχει, θα έχουμε επιτυχία στο επίπεδο του Spidey. Ορίστε, αυτό ήταν. Θα βάλω τη σημαία μου στην άμμο.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Stephen Strange του Benedict Cumberbatch θα αποτελεί πλέον το κεντρικό πρόσωπο του MCU, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Tony Stark του Robert Downey Jr. 

Όσον αφορά τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το Doctor Strange 2 από άποψη cameos θα βρείτε περισσότερα πατώντας εδώ και εδώ για το φημολογούμενο cameo του Wolverine. 

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.