Aquaman 2: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστερεί το sequel με τον Jason Momoa (ΦΩΤΟ)

Το επιβεβαίωσε ο James Wan σε νέο του post
12 Μαρτίου 2022 19:09
Aquaman 2: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστερεί το sequel με τον Jason Momoa (ΦΩΤΟ)

Οι τριγμοί στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ήταν αναπάντεχοι, την ώρα που είχε υποσχεθεί ένα 2022 γεμάτο με τους σούπερ ήρωές της. Τα σχέδια δυστυχώς χάλασαν με τα "Black Adam", "The Flash" και Aquaman 2 να καθυστερούν για αρκετούς μήνες το καθένα. 

Τα αρχικά ρεπορτάζ έκαναν λόγο πως οι καθυστερήσεις οφείλονταν στην παραγωγή των ειδικών εφέ που έχει καθυστερήσει λόγω της COVID-19. Τώρα ο σκηνοθέτης του Aquaman and the Lost Kingdom, James Wan, επιβεβαίωσε ακριβώς αυτές τις αναφορές. 

Μέσα από τα social media του ανέβασε μια φωτογραφία που τον δείχνει να μοντάρει την ταινία από το σπίτι, στο δικό του setup και ανέφερε πως τελείωσε πριν 2 μήνες τα γυρίσματα, κάτι που για μια ταινία που είναι σχεδόν ολόκληρη ντυμένη στα ειδικά εφέ, ήταν απίθανο να προλάβει τον ερχόμενο Δεκέμβριο. 

Ο James Wan ευχαρίστησε τη DC Films και τη Warner Bros. για τον έξτρα χρόνο που του δόθηκε και ανέφερε ξανά ότι στο Aquaman 2 χρησιμοποιούν πρωτοποριακή νέα VFX τεχνολογία, η οποία ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί. 

 

Στο Aquaman 2 πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). 

Μετά και την καθυστέρηση που έλαβε, το Aquaman and the The Lost Kingdom αναμένεται στις 17 Μαρτίου του 2023