Ο Matthias Schweighöfer θα παίξει στο Oppenheimer του Christopher Nolan

Ακόμη ένα μεγάλο όνομα στο cast
12 Μαρτίου 2022 14:34
Ο Matthias Schweighöfer θα παίξει στο Oppenheimer του Christopher Nolan

Μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες είναι χωρίς αμφιβολία το Oppenheimer, το νέο φιλμ του διάσημου δημιουργού, Christopher Nolan. Το cast της ταινίας σιγά σιγά ολοκληρώνεται και έτσι, μετά τον Josh Hartnett του Penny Dreadful, έγινε γνωστό πως και ο Matthias Schweighöfer, τον οποίο είδαμε πρόσφατα στο Army Of Thieves του Netflix, θα βρίσκεται και αυτός στο cast.

Έτσι, εκείνος θα βρίσκεται πλάι στον Cillian Murphy και τους Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Kenneth Branagh, Jack Quaid και Matthew Modine.

Όσο για την ιστορία του Οπενχάιμερ, αποτέλεσε τον επικεφαλής του "Manhattan Project" το οποίο οδήγησε στη δημιουργία της ατομικής βόμβας, του πιο θανατηφόρου όπλου στην ιστορία της ανθρωπότητας, το οποίο έμελλε να αλλάξει το ρου της ιστορίας. Ο ίδιος κουβαλούσε σαν κατάρα αυτό το προσωνύμιο και είχε μετανιώσει που ενεπλάκει στην δημιουργία μιας τόσο καταστροφικής εφεύρεσης.

Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο παραιτήθηκε από το πόστο του στο εργαστήριο του Λος Άλαμος και αντιστάθηκε με μένος στην βόμβα υδρογόνου (H-bomb) και σε παρόμοια όπλα, βασιζόμενος στο επιχείρημα πως τα θερμοπυρηνικά όπλα είναι μακράν πιο καταστροφικά από όσο η ανθρωπότητα έχει τη δυνατότητα να τα ελέγξει.

Το Oppenheimer του Nolan αναμένεται να φτάσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου του 2023.