Ο Austin Butler θα βρίσκεται και αυτός στο Dune: Part 2

Λίγο πριν τον δούμε στο “Elvis”
10 Μαρτίου 2022 23:25
Ο Austin Butler θα βρίσκεται και αυτός στο Dune: Part 2

Μετά την ανακοίνωση πως η Florence Pugh θα βρίσκεται στο sequel του Dune του Denis Villeneuve, ήρθε ακόμη μία είδηση στα φώτα της δημοσιότητας που αφορά το cast του “Part 2”. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως ο Austin Butler που θα τον δούμε σύντομα στην ταινία “Elvis”, θα βρίσκεται στο 2ο μέρος του Dune, πλάι στον Timothée Chalamet.

Αυτή η είδηση ήρθε στη δημοσιότητα από το Deadline, με τον Butler να υποδύεται τον Feyd-Rautha, έναν αγαπητό χαρακτήρα από το μυθιστόρημα του Fran Herbert. Ο χαρακτήρας του Butler όπως ακούγεται θα παίξει σημαντικό ρόλο στο sequel, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στην παλιά ταινία "Dune" δια χειρός David Lynch, τον υποδύθηκε ο Sting.

Στο Dune Part: 2 θα παίξουν επίσης και οι Rebecca Ferguson, Zendaya και Josh Brolin. Να σας υπενθυμίσουμε πως παρά τις δυσκολίες λόγω κορωνοϊού, το Dune θεωρείται αρκετά επιτυχημένο με περισσότερα από $400 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, ενώ έχει προταθεί και για εννέα Όσκαρ, ανάμεσά τους αυτό της Καλύτερης Ταινίας.

Tα γυρίσματα του sequel θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι όπως επιβεβαίωσε ο Villeneuve, με το σύνολο του pre-production να έχει ήδη ολοκληρωθεί.