Captain America 4: Τι γίνεται με την επανεμφάνιση του Winter Soldier;

O Sebastian Stan "καρφώνει" τον Anthony Mackie σε περίπτωση που δεν επιστρέψει
10 Μαρτίου 2022 12:43
Captain America 4: Τι γίνεται με την επανεμφάνιση του Winter Soldier;

Από τότε που ολοκληρώθηκε η προβολή του Falcon and the Winter Soldier και αποκαλύφθηκε στο φινάλε ο νέος "Cap" έγινε γνωστό αμέσως μετά ότι το Captain America 4 είναι προ των πυλών με τον Anthony Mackie πρωταγωνιστή. 

Αλλά με την επιστροφή του Winter Soldier τι γίνεται; Το Extra ρώτησε τον Sebastian Stan για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο Captain America 4 και εκείνος το έριξε στην πλάκα ότι θα φταίει ο Mackie εάν δεν επιστρέψει: 

Δεν ξέρω ειλικρινά. Ελπίζω ο Anthony Mackie να μην πει κουβέντα ως προς αυτό επειδή εάν πει και έχει βαρύτητα η γνώμη του, τότε δε θα είμαι στο Captain America 4. 

Λόγω της φιλικής τους σχέσης οι δυο τους πειράζονται πολλές φορές μεταξύ τους και σε δημόσιες κουβέντες τους με τον Stan να προσπαθεί ουσιαστικά να αποφύγει την ερώτηση, καθώς δε μπορεί ακόμη να πει τίποτα εάν η Marvel δεν του δώσει το ΟΚ. 

Το Captain America 4 θα είναι σε σενάριο του Malcolm Spellman, showrunner του "Falcon and the Winter Soldier", αν και ακόμη δεν έχει αναλάβει κάποιος σκηνοθέτης το project, ενώ ούτε σαφώς δόθηκε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας.