Δείτε το νέο ξέφρενο trailer του "The Unbearable Weight of Massive Talent" με τον Nicolas Cage

H πιο "meta" ταινία του Nic Cage έρχεται
09 Μαρτίου 2022 23:39
Δείτε το νέο ξέφρενο trailer του "The Unbearable Weight of Massive Talent" με τον Nicolas Cage

Πράγματι κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για τη νέα ταινία του Nicolas Cage όπου πρωταγωνιστεί ως Nicolas Cage. Ο λόγος για το "The Unbearable Weight of Massive Talent" το οποίο αποτελεί μια ξέφρενη και αυτοσαρκαστική κωμωδία εμπνευσμένη από τη ζωή του Nicolas Cage. 

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Δημιουργικά ανολοκλήρωτος και μπροστά σε μια οικονομική καταστροφή, μια φανταστική βερσιόν του Cage πρέπει να δεχθεί την προσφορά του 1$ εκ. για να παρευρεθεί στα γενέθλιου ενός επικίνδυνου σούπερ φαν του. Τα πράγματα όμως παίρνουν μια τρελή τροπή όταν ο Cage στρατολογείται από την CIA και αναγκάζεται να ανταπεξέλθει στο ύψος του ονόματός του. Για να σώσει τον εαυτό του και τους αγαπημένους του ανθρώπους θα πρέπει να ενσαρκώσει ξανά τους πιο λατρεμένους του χαρακτήρες και να βρει τις πιο θρυλικές του ερμηνείες. Με μια λαμπρή καριέρα όπως δική του ο πολυβραβευμένος ηθοποιός θα υποδυθεί τον ρόλο της ζωής του, τον Nick Cage.

Μαζί του παίζουν οι: Pedro Pascal, Sharon Horgan, Ike Barinholtz, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio, Lily SheenNeil Patrick Harris και Tiffany Haddish.

Το The Unbearable Weight of Massive Talent θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 22 Απριλίου 2022.