Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο με τον Tom Holland να τρώει βούτα σπάζοντας καρέκλα σε συνέντευξη

Την ώρα που δίπλα του καθόταν ο Robert Pattinson
09 Μαρτίου 2022 19:53
Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο με τον Tom Holland να τρώει βούτα σπάζοντας καρέκλα σε συνέντευξη

Ένα στιγμιότυπο άρχισε να γίνεται και πάλι viral στα social media επειδή πρωταγωνιστεί ο Tom Holland αλλά και ο Robert Pattinson, δηλαδή οι κινηματογραφικοί Spider-Man και Batman που κυριαρχούν τους τελευταίους μήνες στο box office. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα πίσω στο 2016 όταν ο Holland και ο Pattinson συμπρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία "The Lost City of Z" τον καιρό που ο νεαρός τότε Spider-Man ετοιμαζόταν να κάνει το ντεμπούτο του στο MCU, ενώ ο Pattinson δεν είχε ιδέα πως τρία χρόνια μετά θα έπαιρνε το ρόλο του Dark Knight. 

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο New York Film Festival ο Tom Holland πήγε να πιει λίγο νερό και ξαφνικά η καρέκλα του σπάει και τον αιφνιδιάζει με μια παρολίγον βούτα. 

Δείτε την παραλίγο βούτα του Tom Holland

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mr. MT (@eatmovies)

Ευτυχώς κράτησε την ισορροπία του και δεν έφυγε εντελώς από την καρέκλα και αντιμετώπισε με χιούμορ το άβολο περιστατικό μπροστά στις κάμερες.

Σηκώθηκε, υποκλίθηκε και έκατσε οκλαδόν μέχρι να του φέρουν μια καινούργια καρέκλα να κάτσει και να συνεχιστεί η συνέντευξη. "To Instagram θα εκραγεί με αυτό" είπε αυτοσαρκαστικά ο Holland. Πρόσφατα ο Pattinson αποκάλυψε ότι στα γυρίσματα εκείνης της ταινίας του αποκάλυψε ότι πήρε το ρόλο του Spider-Man. 

Φυσικά η αφέλεια και ο αυθορμητισμός του Holland μας έχουν χαρίσει πολλές στιγμές απείρου κάλους, όπως όταν "αφέθηκε" στην αγκαλιά της Zendaya, όταν μας αποκάλυψε πως πίνει τον καφέ του μέσα από τη στολή του Spidey ή όταν η μάνα του πήρε τηλέφωνο στην παραγωγή των Sony Pictures και Marvel Studios για να τους κάνει παράπονα.