Zoë Kravitz: Η νέα Catwoman αποκαλύπτει γιατί την απέρριψαν στο The Dark Knight Rises

Το The Batman δεν ήταν η πρώτη της προσπάθεια να μπει στο σύμπαν της DC
08 Μαρτίου 2022 19:00
Zoë Kravitz: Η νέα Catwoman αποκαλύπτει γιατί την απέρριψαν στο The Dark Knight Rises

Το The Batman εκτός από μια τεράστια ήδη εμπορική επιτυχία που απολαμβάνει έχει λάβει θετικά σχόλια κατά γενική ομολογία από fans και κριτικούς. Ένα από τα highlights του Batman δια χειρός Matt Reeves είναι η νέα Catwoman της Zoe Kravitz

H 33χρονη ηθοποιός που υποδύεται τη "Selina Kyle" πλάι στον Bruce Wayne του Robert Pattinson αποκάλυψε πως δεν ήταν αυτή η πρώτη της απόπειρα να εισχωρήσει στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Μιλώντας στο The Observer είπε πως πέρασε από οντισιόν για το "The Dark Knight Rises' του Christopher Nolan, χωρίς όμως να φωτογραφίζει εάν επρόκειτο για το ρόλο της Catwoman. 

Ουσιαστικά δήλωσε πως την απέρριψαν επειδή είχε μια πολύ "αστική" εικόνα για το ρόλο, αναφερόμενη ουσιαστικά στο χρώμα του δέρματός της:

Δε γνωρίζω εάν προήρθε από τον Chris Nolan, νομίζω ότι ήταν από έναν υπεύθυνο casting ή τον βοηθό του. Το να είσαι μια έγχρωμη γυναίκα, ηθοποιός και αν σου λένε ότι δε μπορείς να πάρεις το ρόλο λόγω του χρώματος του δέρματός σου.... εκείνη ήταν μια δύσκολη στιγμή. 

Και μπορεί ο ρόλος στο φινάλε της Nolan τριλογίας να πήγε στην Anne Hathaway, η Zoe Kravitz πήρε την ρεβάνς της με το The Batman στο ρόλο που επιθυμούσε και όπως είχε δηλώσει προετοιμαζόταν σκληρά μήνες πριν. 

Το The Batman προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες.