Kraven The Hunter: Βρέθηκε ο "κακός" για τον...κακό της ταινίας του Spider-Man σύμπαντος της Sony

Ο Alessandro Nivola εναντίον του Aaron Taylor-Johnson
04 Μαρτίου 2022 23:36
Kraven The Hunter: Βρέθηκε ο "κακός" για τον...κακό της ταινίας του Spider-Man σύμπαντος της Sony

Βρέθηκε ο κακός για το Kraven The Hunter την επερχόμενη ταινία του Sony's Spider-Man Universe που αφορά ήδη έναν...κακό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline η Sony Pictures επέλεξε τον Alessandro Nivola για τον ρόλο του μεγάλου κακού της ταινίας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περαιτέρω πληροφορίες για τον αντίπαλο του Kraven. 

Ο Novila πρωταγωνίστησε πρόσφατα στο "The Many Saints of Newark" την prequel ταινία του "The Sopranos". O Aaron Taylor-Johnson θα υποδυθεί τον Kraven, αν και παλιότερα ήταν ο Quicksilver του MCU, ενώ το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν οι: Russell Crowe (Gladiator), Araian DeBose (West Side Story) και Fred Hechinger (The White Lotus). 

Τη σκηνοθεσία του "Kraven" έχει αναλάβει ο J.C. Chandor υποψήφιος για Όσκαρ με το "Margin Call" και το ρεζουμέ του περιλαμβάνει τα "A Most Violent Year", All is Lost και Triple Frontier

Η Sony Pictures μετά την απαράμιλλη επιτυχία του Spider-Man: No Way Home και τα $1.85 δις στο box office θα εστιάσει στο δικό της μικροσύμπαν χαρακτήρων της Marvel προφανώς. Τον Απρίλιο έρχεται το Morbius, πρόσφατα ανακοίνωσε και την Dakota Johnson ως την πρωταγωνίστρια του Madame Web, ενώ το Venom 3 είναι ήδη στα σκαριά με τον Tom Hardy. 

Το Kraven The Hunter είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2023 στις αίθουσες.